USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

На Волині розпочались повітряні навчання десантників, – активісти

14 Липня 2016 16:23
На авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі почались навчання з повітряного десантування. А простіше кажучи - скидання парашутистів.

Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈»

Сьогодні, 14 липня, Луцький військовий аеродром прийняв сім військово-транспортних літаків АН-26 зі складу 15-ї і 456-ї бригад транспортної авіації (аеропорт «Київ – Бориспіль») і аеродром Гавришівка (Вінниця). Також два військово-транспортні літаки Іл-76МД зі складу 25-ї бригади транспортної авіації (аеродром Мелітополь в Запорізькій області).

«Всього - дев'ять важковаговиків. В історії луцького військового аеродрому таке відбулось вперше! Також наші активісти спостерігали на аеродромі пару вертольотів Мі-8», - повідомляють в «ОВАЛі».



ЧИТАТИ ЩЕ: НАД ЛУЦЬКОМ ПРОЛЕТІЛИ ГІГАНТСЬКІ «ТРАНСПОРТНИКИ». ВІДЕО

Також з власних джерел активістам стало відомо, що на авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі почались анонсовані раніше в багатьох джерелах масової інформації навчання, про які наголошували, попереджаючи місцеве населення «не вештатись полігоном».

Там мають проводити навчання з повітряного десантування. А простіше кажучи - скидання парашутистів. За неофіційними даними сьогодні вищезазначені військово-транспортні літаки передислокували на Луцький військовий аеродром 80-ту окрему аеромобільну бригаду, яка і проводитиме навчання на авіаційному полігоні Повурськ в Ковельському районі.

«Також з власних джерел ми отримали інформацію про те, що сьогодні всі літаки відлетять з Луцького військового аеродрому до місць постійної дислокації. Отже, наші активісти продовжують нести чергування на позиціях навколо аеродрому», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus