USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95
Світ вражає: Під Одесою затонув пасажирський катер, 12 загиблих. ВІДЕО
17 жовтня у селищі Затока під Одесою затонув прогулянковий катер "Іволга" .

Наразі відомо про 12 загиблих, один зник безвісти, - повідомляє ТСН.

Згідно з інформацією заступника голови Одеської ОДА Володимира Жмака, всього на борту катера було 33 пасажири і три члени екіпажу.

О 6.50 ранку "Іволга" випливла на лов бичків. О 15.30 при поверненні в напрямку Дністровського лиману на відстані приблизно 1 кілометр від берега судно перекинулося.

Вдалося врятувати 23 людини, 18 з них госпіталізовані в лікарню Білгород-Дністровського, 5 від госпіталізації відмовилися. "Причина трагедії - сильний шторм і відсутність рятувальних жилетів", - повідомив Володимир Жмак.

На місці трагедії разом з представниками Укрморрічінспекції працює заступник міністра інфраструктури Юрій Васьков.

Наразі вони намагаються з'ясувати точну кількість пасажирів катера. "Пошукова операція ускладнена темрявою, але продовжується", - запевнив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus