USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: У Канаді інженер зібрав різдвяну кулю, яка генерує справжній сніг
В Канаді інженер Шон Ходжинс зібрав різдвяну кулю, здатну генерувати справжній сніг. Про це повідомляє УНН з посиланням на YouTube SeanHodgins.

Відомо, що у класичних різдвяних кулях штучний сніг падає під час струшування. Усередині цих сувенірів знаходяться новорічні фігурки.

Проте Ходжинс захотів оригінальнішого підходу.

Для реалізації задуму йому довелося розібрати свій комп'ютер, звідти він дістав блок живлення, вентилятор, радіатори та процесорний кулер. Ці елементи системного блоку послужили охолоджувальною конструкцією.

Потім він помістив у кулю сніговика. Ходжинс розповів, що зібрана куля, яка надрукована на 3D-принтері, виробляє сніг за рахунок термоелектричних охолоджувачів. Також інженер передбачив усередині систему з кулером, процесором та блоком живлення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus