USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Світ вражає: «Варта порядку» дякує представникам ЗМІ за піар

Протягом останнього часу громадське формування «Варта порядку» знаходиться «під пильним» оком представників окремих засобів масової інформації. Щоденні статті у ЗМІ, запити на отримання публічної інформації, активне обговорення наших постів у мережі Фейсбук – це все те, чим щоденно займаються наші «піар-менеджери».

Про це повідомляють у прес-службі ГФ.

«Варта порядку» щиро дякує представникам окремих засобів масової інформації та журналістам за зроблену роботу. Окрема подяка журналістці безіменного видання Ірині Мусій (Аріна Крапка) за її піар-проект, написання статтей та запитів на отримання публічної інформації. Пані Ірина не покладаючи рук, щоденно працює над створенням позитивного іміджу «Варти порядку». Не жаліючи ні сил, ні часу, продовжує писати запити на отримання інформації, яка і без того знаходиться у вільному доступі на сайті формування.

Також висловлюємо подяку й інтернет-виданню Волиньpost в особі головного редактора Анатолія Котлюка, який надає такий необхідний нам піар-майданчик для об’єктивного освітлення діяльності “Варти порядку”.

Особлива подяка інтернет-виданню Волинське агенство розслідувань і його власнику народному депутату Ігорю Лапіну за «вдалі» політичні розслідування, які продовжують створювати позитивний імідж організації.

Не забудемо згадати добрим словом і інтернет-видання Волинь24 та його головного редактора Юрія Ричука, який особливу увагу приділяє створенню іміджу лідера прес-секретарю «Варти порядку» Олександру Волянюку.

«Варта порядку» прикладе максимум зусиль і зробить все, щоб не зникнути із сторінок найрейтинговіших інтернет-видань Волині.

Громадське формування «Варта порядку» обіцяє, що коли нашу роботу оцінять на рівні області і фінансування організації буде проводить за рахунок бюджетних коштів, ми зобов’язуємось першу заробітну плату віддати нашим піар-менеджерам.

Тільки вашими спільними зусиллями нам вдається досягнути успіху!

Коментарів: 3
ваня Показати IP 8 Березня 2017 20:00
До привітання приєднується Даур Марганія. Одночасно при цьому нагадуємо :лише коли винесено Вирок, який набув законної сили особа вважається винною.Зрештою, за порушення честі та гідності , розповсюдження недостовірної інформації винні особи несуть відповідальність)
Андрій Показати IP 9 Березня 2017 00:48
Користуючись моментом хочу передати привіт "ніколайчуку" і понятим по виклику з самооборони. хлопці. може вже час влаштуватись на роботу?
123 Показати IP 13 Березня 2017 21:20
А за чий рахунок проводиться фінансування наразі?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus