USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Київстар» підготував спеціальний тариф для волинян: необмежені розмови, інтернет і дзвінки за кордон

11 Грудня 2017 16:00
Місяць безлімітного спілкування, необмеженого доступу до мережі, а також дзвінків за кордон безоплатно отримають усі абоненти «Київстар» на Волині за новим «Z-тарифом».

Цей тарифний план розробили спеціально для абонентів, які мешкають у Волинській області та користуються мобільним інтернетом, часто телефонують на номери інших операторів і за кордон. «Z-тариф» доступний уже з 21 листопада, а плата за другий і наступні місяці користування становить всього 45 гривень.

Окрім швидкісного безлімітного 3G із вільним доступом до соціальних мереж, музики та відео, 100-хвилинного пакету для дзвінків на інші оператори та в Польщу, Італію, Росію, перейшовши на «Z-тариф», волиняни протягом місяця отримають змогу телефонувати іншим абонентам «Київстар» без будь-яких обмежень.

До того ж, стартові пакети нового тарифного плану мають SIM-картку сучасного зразка, яка дозволить абонентам після запуску в регіоні зв’язку 4G/LTE не міняти картку. Тож, клієнти «Київстар» зможуть першими оцінити всі переваги інтернету з використанням новітніх технологій.

Детальну інформацію про умови цього та інших тарифних планів можна знайти на офіційному сайті компанії.

Довідка:

Послугами зв’язку та передачі даних українського оператора телекомунікацій «Київстар» користуються понад 26 мільйонів абонентів мобільного зв’язку.

«Київстар» працює в Україні вже 20 років і є одним із найбільших платників податків і працедавців у державі. За період роботи компанія перерахувала до бюджету України понад 52 мільярди гривень податків та інвестувала в розвиток телекомунікацій більше 35 мільярдів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 11 Грудня 2017 19:59
приколи від Київстар розпочнуться трохи пізніше
не анонім до Анонім Показати IP 11 Грудня 2017 20:43
що за приколи?
Сергій Показати IP 12 Грудня 2017 07:11
А безліч на інтернет тільки соцмережі?
абонент Показати IP 12 Грудня 2017 16:42
Тариф діє тільки в луцькому і ківерцівському районі, тариф не для волинян як написано в статьї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus