USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку зіткнулися позашляховик і автобус: авто вщент розбите

17 Червня 2018 09:15
Позашляховик Volvo з пасажирським автобусом зіткнулися у Луцьку.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Набережній 17 червня.

Від удару права частина автомобіля повністю розтрощена.

На місці працювали поліція і пожежники.

За словами патрульного Мирослава Демчишака, пише Волинь24, водій Volvo, 1964 року народження, рухався з кільця у напрямку вулиці Ковельської.

За попередньою інформацією, йому стало погано за кермом, він виїхав на зустрічну смугу, де саме рухався автобус, який протаранив позашляховик.

Видимих серйозних травм водій Volvo не отримав, можливий лише забій грудної клітки. Чоловіка забрали до лікарні. Там кажуть, що у нього високий тиск.

Автобус належить Нацгвардії. Водій та пасажири не постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ноунейм Показати IP 17 Червня 2018 09:29
Видно шо джилі купили концерн вольво, безпека скотилась до рівня чєрі тіго.
Не експерт до Ноунейм Показати IP 17 Червня 2018 11:02
Бачу крепкий експерт знайшовся, може тільки марку авто по значку оприділити, а те з якого року авто і коли концерн вольво викупили китайські інвестори, то цього не знає...
Анонім Показати IP 17 Червня 2018 10:52
От якраз у даному випадку Вольво і показало високий рівень безпеки. Основна мета - максимально пом'якшити удар але вберегти водія та пасажирів. Цитата: "Видимих серйозних травм водій Volvo не отримав, можливий лише забій грудної клітки."
Водій Показати IP 17 Червня 2018 12:44
Якби швидкість була меншою , було б все набагато легше..Скільки аварій вже було на Набережній та Глушець вдовж парку . Куди женуться , чого спішать в межах міста ?Добре , що всі живі
скептик до Водій Показати IP 17 Червня 2018 13:38
а при лобовому і 60 км/год вистачить, щоб відправитись на той світ
Сергій Показати IP 17 Червня 2018 14:59
Пощастило, що удар прийшовся на правий бік авто. Інакше вважаю все було б набагато гірше. Дорога є дорога і таке може трапитись будь де і від цього ніхто не застрахований. Будьте обережні за кермом і користуйтесь ременями безпеки! Останні можуть врятувати вам життя. Подушки безпеки без ременів безпеки не зможуть до кінця виконати своє призначення. Тобто врятувати життя.
Андрій Показати IP 17 Червня 2018 15:58
там ще повертають через 2 суцільні смуги. Сподіваюся тут такого не було
життя смерть швидкіс Показати IP 17 Червня 2018 21:39
ото часи....Народ займається САМОЗНИЩЕННЯМ! КУДИ СПІШАТЬ - в лікарню, трупарню, тюрму, до дому? Після ДТП вже стоять і нікуди не спішать... А як на 5-10 хвилин пізніше приїхати , куди їхали ? Нароблять біди собі і іншим ті ЛЕТУНИ ! Купуйте гвинтокрили і літайте..
911 Показати IP 18 Червня 2018 08:01
Шановні втолюбителі -комікадзе. Даний субєкт у виді ВОЛЬВО їхало ВОНО і вирішило просто тупо через дві нерозривні лінії просто тупо повернути ліворуч. Але напевно тиск вцього субєкта високий відтвмісту амфетаміну чи інших опіадів. Так що практика сумна а даногнз наркологічної експертизи потрібно просто зробити на протязі до 2 годин .І писатии бздури на різні теми погано стало. ЦЕ все відписка тому що людина коли має стан поганий а розігнати це відро Вольво до повороту на заправку всього 200 метрів а дане відро розганяється всього за 10.5 секунд до 100км робіть типовий висновок -що даний порушник правил дорожнього руху тупо знехтував правилали як такого що спричинило пряму та неповторну автотрощу у вигляді розбитого автобуса та покалічених 2 - чи 3 осіб. Чиста правда судити г*да кримінальна відповідальність тай годі. Повторюйте закони Євросоюзу- не укайтке відписок.Інкримінуйте як є. Хто не з годен прошу докази в студію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus