USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Важливість систем відеоспостереження під час війни*

29 Червня 2022 16:50
Безпека і захист — одні з найголовніших потреб людини у той час, коли мирне життя зруйнувала війна. Сучасні системи відеоспостереження своєчасно сповістять про неочікуваних гостей та допоможуть отримати дані для доказу злочинів, які ворог скоїв на нашій землі.

Не нехтуйте додатковою безпекою

Коли наша країна веде активну боротьбу з окупантами, не зайвим буде подбати про додаткові засоби безпеки для своєї оселі та близьких. Система відеоспостереження — набір відеокамер, об’єктивів, моніторів, реєстраторів та іншого обладнання, що використовується для організації безперервного щохвилинного та для створення запобіжних заходів щодо захисту території, майна та життя людей.

Стандартний комплект складається з:

- камер спостереження (кількість приладів залежить від типу системи);

- відеореєстратора;

- блоку живлення;

- елементів кріплення та монтажу.

Залежно від типу оброблення сигналу системи поділяються на аналогові та цифрові (IP-системи).

Деякі користувачі відмовляються від встановлення аналогового обладнання, бо вважають його застарілим. Проте сучасні технології вивели аналогове відеоспостереження на новий рівень. Тепер, окрім можливості транслювати відеосигнал на невеликі відстані через коаксіальний кабель, аналогові пристрої можуть передавати зображення через інтернет в будь-яке місце планети.

Більшість сучасних IP-камер відеоспостереження — універсальні прилади з високою роздільною здатністю та можливістю нічного моніторингу. Також цифрові пристрої здатні вловлювати найменші рухи, з точністю розпізнавати обличчя, номери автівок та навіть поведінку людини.

Ознайомитися з більш детальними характеристиками аналогового та цифрового обладнання, вибрати та придбати відповідну систему, замовити доставку та встановлення охоронного комплексу можна в інтернет-магазині Bezpeka-SHOP за посиланням https://www.bezpeka-shop.com/ua/catalog/komplekty_videonablyudeniya/.

Чим допоможе система відеоспостереження під час війни

Відеодані — незаперечні докази під час розкриття воєнних злочинів, бо за деяких обставин камери спостереження можуть бути єдиним свідком того, що відбулося.

Така інформація є дуже важливою та дає змогу ідентифікувати злодіїв, визначити їхні індивідуальні особливості (зріст, статуру, обличчя, деталі одягу та взуття тощо).

Бережіть себе та близьких! Перемога обов’язково буде за нами!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віка Показати IP 20 Липня 2022 20:03
Цілком згодна із текстом! Бачу, як багато систем безпеки не лише нарощують асортимент камер спостереження, а й закуповують тепловізори, дрони, глушилки, аби українці не їздили за ними до Польщі чи Німеччини. Цікаво, чи робить щось подібне безпека шоп?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus