USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Злочинці, які стріляли на луцькому ринку, – на Сході

4 Вересня 2014 09:55
Всі ниточки до зловмисників, які влаштували стрілянину на Завокзальному ринку в Луцьку, ведуть на Схід України.

Про це розповів начальник обласного УМВС Петро Шпига вчора, 3 вересня під час зустрічі з Самообороною Волині та представниками ЗМІ.

Нагадаємо, 26 липня о дев'ятій ранку на території Завокзального ринку («Варшавка») група бандитів скоїла розбійний напад із застосуванням зброї. Згідно з попередніми даними, зловмисників було троє. Вони напали на одного з підприємців. За нього заступилися кілька продавців з ринку. Бандити почали стріляти і відступили, так і не досягнувши мети - гроші, що хотіли відібрати у підприємця, лишилися лежати на землі. Внаслідок стрілянини об'єкт нападу та двоє мимовільних учасників подій отримали поранення.

Зі слів Петра Шпиги, волинські правоохоронці встановили зловмисників, але не можуть їх затримати, бо вони перебувають на Сході

«Це не наші громадяни, всі сліди від початку вели на Схід. Найближчим часом зловмисників затримаємо», - пообіцяв він.

Крім того, головний міліціонер області повідомив, що збільшилась кількість заяв від волинян, проти яких вчинені злочини на території східних областей України. Зокрема, вже є більше 15 випадків нищення та грабування заправок WOG. Однак, у зв’язку з тим, що ці території підконтрольні бойовикам терористичних організацій ДНР або ЛНР, то правоохоронці не можуть нічого вдіяти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сем Показати IP 4 Вересня 2014 10:07
правоохоронці не можуть нічого вдіяти - ОЦЕ ІСТИНА!
Укроп Показати IP 4 Вересня 2014 10:15
діїшники на дорогах неможуть нічого вдіяти!!! )))) нові крутетики на крутих черевичках кенго в центрі міста біля цуму подвійну смугу ігнорують постійно і нахабно. водії престижних авто і те таке собі недозволяють, а тут бидлота купила грата і НАШЕ ВСЬО!!!!
Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 11:08
Докатились до ручки. Бандитские налеты и те приписывают ополченцам. Правда тут все понятно одним выстрелом убиваем двух зайцев: 1)разжигаем ненависть; 2)оправдываем свою бездеятельность.
а что до Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 11:48
в растовє занятса нєчем тамбовцу?іді работай!
Анонім до Дончанин Показати IP 4 Вересня 2014 13:18
коментар було видалено
свг Показати IP 4 Вересня 2014 13:50
дуже добре тепер працювати міліції- ми їх знайшли але вони на сході. що за лепет. ще колись начальник обласного уВС говорив про валютчиків біля цуму- ми їх знаємо але не можемо взяти... треба працювати а не розказувати казки народу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus