USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Леся Нікітюк покаталась на бричці у волинському лісництві

31 Липня 2020 11:59
Le Маршрутка Лесі Нікітюк вчора, 30 липня, завернула до державного підприємства «Лісомисливське господарство «Звірівське» для зйомок нового сезону авторського тревел-шоу.

Про це повідомляє Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Що саме робила у звірівському лісі відома телеведуча лісівники розказати не можуть – тримають інтригу. Одначе, поділилися емоціями від зустрічі.

«Перше. Леся Нікітюк зізналася, що мега-приємно вражена усім. До колективу підприємства зірка приїхала з короваєм. Жартувала, спілкувалася, каталася на конях, годувала їх, фотографувалася на згадку. Подякувала за презентовану лісівниками продукцію – меди, варення, соки, гриби. Дегустувала страви з лісового ресторану «Явір». Ну і... Про головне – у Le Маршрутці.

Друге. Хоча на знімальному майданчику, в який перетворилася територія лісгоспу, стороннім перебувати було не бажано – дещо ми все ж змогли сфотографувати.

Третє. До нас обіцяли повернутися і розповісти про інші унікальні туристичні локації, створені лісівниками Волині.

Четверте. Леся сказала, що волинські лісівники круті у своїй справі! Як і знімальна група Le Маршрутки)», - поділились враженнями лісівники.

Тож лісівники залишилися вдячними за досвід та емоції від зустрічі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оптимістка Показати IP 31 Липня 2020 12:08
Це для всіх можна замовити бричку чи лише для знімальної групи?
123 Показати IP 31 Липня 2020 13:56
А хто така Леся Нікітюк? Ось я теж покатався на велосипеді. Напишіть про це в новинах, це так цікаво та актуально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus