USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка в Instagram стала жертвою аферистки

24 Жовтня 2017 10:29
«Космічність» цін на ринку та у бутіках не лишає вибору, а тому люди часто замовляють речі через інтернет – замовляють «кота у мішку» із думкою: «а раптом пощастить».

Жертвою інтернет-продавчині стала лучанка Олена Голубович, яка замовивши кофтину, отримала «продукцію із секонд-хенду».

Лучанка розповідає, що нещодавно в Інстаграмі на неї підписалася сторінка інтернет-магазину із назвою «olena.shop», повідомляє VIP.

«Я декілька разів переглядала одяг, який пропонують на цій сторінці. Речі, які мені подобалися - лайкала. Не пройшло й декілька годин, як адміністратор цієї сторінки мене запитала, чи не хочу я щось замовити. Мені сподобалася кофтинка, яка вартувала 400 грн. Замовила, оплатила. За умовами «співпраці» товар я мала отримати протягом 1-3 днів після оплати замовлення», - коментує Олена.

Втім, замовлення їй прийшло аж через два тижні. Перш, ніж забрати кофту із Нової пошти, куди прийшов товар, лучанка розпакувала пакет, однак замість блакитної кофтини розміру XS, їй надіслали червону «поношену» кофтину розміру L.

Жінка, у якої дівчина замовила одяг, сказала, що непорозуміння вийшло внаслідок неуважності відправника. Мовляв, переплутали адресу. Так, отриману червону кофтину їй сказали відправити за іншою адресою, а своє замовлення лучанка мусила б отримати найближчим часом.

Втім, оплачений товар Олена так і не отримала. Як наслідок, продавчиня Інтернет-магазину, в якому вона замовила річ, додала її до чорного списку, а тому обдурена двадцятирічна дівчина не може ні написати, ні подзвонити шахрайці.

Як виявилося, Олена Голубович – не єдина «жертва» інтернет-магазину із назвою «olena.shop». Після ситуації, що склалася, лучанці написала користувачка соцмережі Вконтакті Яна Антонюк, яка розповіла, що на тій же сторінці замовила шубу, вартістю у 2000 гривень, в результаті - отримала кофтину сумнівної якості.

Економія власних грошей не завжди виправдовує аші сподівання. Користувачів Інстаграму та людей, що користуються послугами інтернет-магазидів дівчата просять бути обачними. Бо вони втратили більше, ніж зекономили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ілона Показати IP 24 Жовтня 2017 10:38
Зараз в інтернеті і дорожче ніж в шарах як можна купити не помірявши одяг чи взуття адже воно на манекенах а на людині по іншому зовсім виглядає. Краще купити в Стоці або на ринку чи в шарі теж саме і переконалась що дешевше бо ще ж пересилка зараз доорого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus