USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучанин незаконно перепланував власну квартиру під офіс та встановив металеві сходи на вулицю

18 Січня 2022 22:27
Лучанин Андрій Тивонюк без відповідних дозволів перепланував власну квартиру в будинку на вулиці 8-го Березня, 4, в обласному центрі та встановив на земельній ділянці комунальної власності металеві сходи з метою подальшого облаштування нежитлового приміщення – офісу, магазину тощо.

Про це під час засідання виконкому повідомила директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська.

З її слів, до департаменту муніципальної варти надійшло звернення громадян щодо перепланування квартири в будинку на вул. 8-го Березня, 4 площею 19,7 квадратних метра та облаштування на земельній ділянці комунальної власності металевих сходів.

Читати ще: У Луцьку мешканці сусідніх багатоповерхівок конфліктують через шлагбаум

Під час розгляду звернення власник квартири відмовився надавати будь-які документи та пояснення щодо встановлення сходів.

Члени виконкому ухвалили рішення про демонтаж незаконно встановленої конструкції.

Мар’яна ТАРАСЮК

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 18 Січня 2022 23:38
от дивина: як сходи - ім*я одразу дізнались. як збивають людей - злочинець невідомий.
Шарій до лучанин Показати IP 19 Січня 2022 06:52
Алфьорова Катерина В'ячеславівна?
Сиротинська до лучанин Показати IP 19 Січня 2022 07:20
Андрюша не виписуй тут, бери лома і демонтовуй сходи!
Правда Показати IP 19 Січня 2022 08:08
З якого це дива прибудинкова територія є комунальною власністю.Якщо він власник квартири,то і прибудинкова територія є спільною власністю і дозвіл дають власники на зборах(протокол) і не менше 75%.Дивне у нас трактування законодавства.
фахівець з нерухомос до Правда Показати IP 19 Січня 2022 10:17
насправді, земля дійсно міської ради, вони стає власністю осбб, якщо перередньо була подана на сесію міської ради і як наслідок було рішення. В тому випадку вирішують збори осбб, не забувайте що і з того моменту починають платити податок на землю теж жителі будинку.
Олег лучанину Показати IP 19 Січня 2022 08:38
Коли збивають людей є ще можливість підзаробити непогано, а тут максимум пару тисяч, а може і меньше.
Правда Показати IP 19 Січня 2022 10:35
Не має значення,ОСББ,чи ні.Є Закон "Про право власності......"Там все написано.А на баланс власникам будинки передані ще в вересні 2016р.разом з прибудинковими територіями-рішення міськради,правда межі ще не всі знають,потрібні кадастрові номери і мапи.Свою власність він може захищати,якщо має дозвіл від власників(співвласників)квартир-тобто протокол з рішенням і підписами власників квартир.Успіхів.
Лучанин до Правда Показати IP 19 Січня 2022 18:07
Якщо Ви знаєте що до чого то напишіть будь ласка як точно називаються нормативно-правові акти щоб люди могли їх прочитати та знати на що посилатися бо міськрада в цьому не зацікавлена і завжди буде казати протилежне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus