USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На блокпосту на Луганщині – сутички між поліцією та добровольцями, які їдуть у Золоте

9 Жовтня 2019 13:04
На блокпосту у місті Кремінна на Луганщині сталися сутички між поліцією та добровольцями і ветеранами, які хочуть проїхати в Золоте, аби не допустити розведення сил.

Про це повідомляє Громадське.

Учасники акції «Останній блокпост», які їдуть колоною у Золоте, зупинилися на блокпосту у Кремінній, далі їх не пропускають.

Добровольці вимагають пропустити їх, внаслідок чого виникла сутичка, під час якої один з правоохоронців вистрілив у повітря. Один із правоохоронців постраждав у сутичці, його забрали медики.
Через інцидент черга до блокпоста у Кремінній вже близько 4 кілометрів.

О 13:20 добровольців пропустили через блокпост і ті попрямували до місця розведення у Золотому.
9 жовтня ветерани, добровольці та волонтери їдуть до населеного пункту Золоте на Луганщині, аби не допустити розведення сил.

Раніше лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький заявив, що ветерани ООС залишаться в Золотому, навіть якщо будуть виведені війська.

Пізніше в поліції заявили, що майже всі ветерани «Азову» поїхали із Золотого.

Нагадаємо, відведення сил біля Золотого було заплановано на 7 жовтня, але обстріли бойовиків його зірвали. 1 жовтня на переговорах у Мінську домовились розвести сили біля Петрівського та Золотого. Після цього має бути узгоджена дата зустрічі лідерів «нормандської четвірки», заявили в Кремлі. В українському Міноборони повідомили, що ЗСУ технічно готові до розведення військ у Петрівському та Золотому. Також у Генштабі уточнили, що війська ЗСУ відійдуть на позиції 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Порада Показати IP 10 Жовтня 2019 22:06
Пропустити. Шляхи відходу замінувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus