USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Що роблять правоохоронці на митних складах луцького підприємства. Уточнено

17 Липня 2018 16:54
На підприємстві West Auto Hub, розташованому в селі Струмівка Луцького району, 17 липня вилучали авто з перебитими номерними знаками.

Наразі двері офісу закриті, поблизу складів знаходяться правоохоронці.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, West Auto Hub є власником приміщення, в якому знаходиться Сервісний центр МВС у Волинській області.

Ймовірно, через цей збіг деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що представники Генеральної прокуратури України нібито проводять обшуки в Сервісному центрі МВС, що у відомстві одразу ж спростували.
Керівник сервісного центру МВС у Волинській області Сергій Томчук спростував інформацію про обшуки в сервісному центрі та зазначив, що відомство працює в штатному режимі. Разом з тим додав, що окрім, власне, сервісного центру в приміщенні працює ще декілька фірм.

Як повідомили ІА Волинські Новини на West Auto Hub, на підприємстві виявили автомобіль з перебитими агрегатними номерами, у зв’язку з цим експерт викликав поліцію, як цього вимагає процедура. Правоохоронці вилучають автомобіль на час слідства та проведення додаткової експертизи.

Такі вилучення не є рідкістю і трапляються практично щодня, коли експерти виявляють автомобілі з підробленими агрегатними номерами, які хочуть зареєструвати в Україні.

На підприємстві акцентують, що жодних обшуків в рамках візиту правоохоронців не відбувалося, а вилучення автомобіля правоохоронцями є звичною процедурою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus