USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Показали відео нападу працівників ГПУ на охоронця луцької фірми

22 Листопада 2018 17:50
Близько 9 години ранку на фірму WestAutoHub, що знаходиться в селі Струмівка, прибули працівники ГПУ. Зі слів очевидців, силовиків спочатку не пропускали на територію, після чого вони увірвалися самі.

На відео, яке отримало Інформаційне агентство Волинські Новини, видно, що група чоловіків намагається пройти через пропускний пункт, проте згодом проривається силою.

Як повідомив член виконкому Луцької міської ради Ігор Муковоз, який став свідком цих подій, працівники ГПУ не представились та «у незаконний спосіб намагались потрапити на територію підприємства». Свій візит працівники ГПУ мотивували необхідністю провести «невідкладні слідчі дії» по справі 2017 року щодо незаконного імпорту транспортних засобів. По цьому ж провадженню ГПУ обшукувала фірму в липні цього року.

Журналістка ТРК «Аверс» Віра Шевчук в прямому включенні з місця події повідомила, що в результаті дій силовиків отримав травми охоронець фірми, його госпіталізували в лікарню.

ІА Волинські Новини звернулось за коментарем в Генпрокуратуру, проте там порадили оформити письмовий запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правдоруб Показати IP 22 Листопада 2018 18:30
Там де немає аргументів застосовується сила - це говорить про відчуття безкарності силових органів. Не дарма більшість кримінальних угруповань складається з бувших силовиків.
лучанин Показати IP 22 Листопада 2018 18:56
таке враження що у когось 100доларова купюра випала..і почалась МАЛАКУЧА )))
Джек Показати IP 23 Листопада 2018 15:57
Дайте вгадаю-ВОНИ ДІЯЛИ В РАМКАХ ЗАКОНУ І ЇМ ЗА ЦЕ НІЧОГО НЕ БУДЕ?
Леокс Показати IP 24 Листопада 2018 09:04
А «зіваки» прийшли поближче, щоб гарно роздивитися.. хто ж більше відгрібе!! І оскільки брама закрита, то спокійно стали аж під самісіньким забором..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus