USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині встановили пам’ятну дошку капітану СБУ Віктору Мандзику

12 Грудня 2017 12:00
На фасаді будівлі Любомльського міжрайпідрозділу волинського управління СБУ встановлено пам’ятну дошку капітану Служби Віктору Мандзику, який трагічно загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха Донецької області під час виконання свого службового обов’язку. 25 березня 2015 року Віктор нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), інформують у прес-службі СБУ Волині.

Віктор Мандзик розпочав свою службу в органах держбезпеки у 2009 році у волинському підрозділі «Альфа», а після отриманої травми працював оперуповноваженим у Любомлі. Був дуже цілеспрямованим, чесним та порядним офіцером, хорошим другом.

07 грудня цього року Віктору мав би виповнитися 31 рік. Керівництво та особовий склад Управління вшанували пам’ять колеги, поклавши квіти на могилу офіцера. Мати загиблого офіцера Ольга Олександрівна подякувала працівникам Управління за постійну підтримку та пам’ять про її сина. Дружина Віктора – Катерина Мандзик, яка стала частиною колективу Управління, наголосила на тому, що мріє лише про справедливість і сподівається, що винні у смерті її чоловіка понесуть покарання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus