USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Режим роботи «ПортCity» можуть переглянути

3 Квітня 2017 15:11
Якщо керівництво ТРЦ «ПортCity» спільно з поліцією не зможе навести лад навколо закладу та забезпечити безпеку своїх відвідувачів, то в міськраді можуть переглянути режим роботи цього об’єкту.

Про це розповів виконувач обов’язків Луцького міського голови Ігор Поліщук 3 квітня.

Він зазначив, що ситуація навколо торгово-розважального центру складна, лучани регулярно скаржаться на порушення спокою поблизу нього.

Нагадаємо, в січні група підлітків напала на 14-річну школярку, коли та гуляла торговим центром «ПортCity». Дівчину відвели в туалет, де жорстоко побили. В результаті дівчина отримала тріщину, струс мозку, сильну гематому ока.

Ще один інцидент трапився 12-го березня близько 21:30 у Луцьку. Очевидці розповіли, що компанія кривдників була напідпитку. Коли ж нападники лишили побитого, той викликав друзів, які дали здачу. Розбірки припинили правоохоронці.

А нещодавно відбулася ще одна бійка. Група хлопців побила 18-річного юнака біля «ПортCity». Спочатку збили з ніг, а потім добивали ногами і не зупинились навіть тоді, коли він втратив свідомість.

«Досить часто неповнолітні розпивають спиртні напої, вчиняють хуліганські дії, завдають тілесних ушкоджень іншим особам. Я зроблю звернення до керівника патрульної поліції Луцька Олександра Вовченка, очільника Луцького міськвідділу поліції Олега Кічука, поспілкуюсь з адміністрацією «ПортCity». Якщо ситуація не зміниться, то ми будемо вживати заходів щодо перегляду режиму роботи цього об’єкту», - наголосив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ПортАртур Показати IP 3 Квітня 2017 15:34
Щось це нагадує... :)
Вчитель Показати IP 3 Квітня 2017 15:42
Правильно зробите, а ще краще - закрити. Там потрібно німця з нагайкою ненадовго, на місяць, по спиняці пару разів врізати і бійки зупиняться, а ще батькам штраф і буде порядок.
ректор до Вчитель Показати IP 3 Квітня 2017 16:34
То ви визначтеся - чи закрити, чи нагайку дебоширам і штраф батькам :)))
Місцевий Показати IP 3 Квітня 2017 16:02
Переставайте продавати алкоголь малолітнім соплякам. І взагалі режим роботи для вас, це 2-і години на день. Від вас тільки проблеми, користі не має.
Думаючий Показати IP 3 Квітня 2017 16:32
Тобто закриття закладу чи зміна режиму роботи зробить з бидла освічених людей? Краще хай поліція працює і карає винних. Кого покарали? Кому адмінку хоча б дали? Не за те думаєте люди.
ВОВК Показати IP 3 Квітня 2017 19:28
БИДЛО ВІДЛОВЛЮВАТИ І ЗАКРИТИ В ХЛІВ НА ХЛІБ І ВОДУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus