USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Прокуратурі потрібні показники», - Фацевич про трьох підозрюваних у справі Майдану

2 Жовтня 2017 13:05
Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич звернувся до Печерського районного суду Києва з клопотанням про взяття на поруки підозрюваних у справі Майдану – чинних працівників Нацполіції. З його слів, його підлеглим вручили підозру саме зараз через те, що прокуратурі потрібно виконати показники.

Про це він повідомив у коментарі УНН.

"Так, я написав відповідне клопотання про взяття їх на поруки", - сказав Олександр Фацевич.

За словами заступника голови Нацполіції, його підлеглим вручили підозру саме зараз через те, що прокуратурі потрібно виконати показники, адже за три роки ще ніхто із винуватців не притягнутий до відповідальності за події під час Революції гідності.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва сьогодні розгляне клопотання Генеральної прокуратури України про обрання запобіжного заходу трьом колишнім високопосадовцям МВС України, двоє з яких зараз займають керівні посади в Національній поліції України. Повідомлено про підозру:

- колишньому начальнику відділу організації служби управління організації роботи конвойних підрозділів спеціальних установ та судової міліції Департаменту громадської безпеки МВС Анатолію Серединському, який нині обіймає посаду заступника начальника Департаменту превентивної діяльності;

- начальнику управління превентивної діяльності Нацполіції. - колишньому головному інспектору того ж відділу Ігорю Бабичу, який наразі очолює Департамент превентивної діяльності Нацполіції;

- Сергію Поготову, який з 2013-2014 роках обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС, а тепер очолює групу з охоронної діяльності Департаменту безпеки НАК "Нафтогаз України".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любі свині Показати IP 2 Жовтня 2017 13:14
Ага, ще премію повидавайте. І медалі-ордени. " За мужність при розгоні студентів", чи " За співпрацю з тітушками"
Фацевич Показати IP 2 Жовтня 2017 17:43
У 2014 році був ст.л-том запасу то після Іловайська став на посаду генерал-лейтенанта, без освіти та диплома, Саша в чому секрет успіху.
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2017 15:08
"Фацевич був переконаним противником Майдану, однак після трагічних подій лютого 2014 року, протестів змінив свою точку зору" - можна знайти в інтернеті. Фацевич,що працював в органах і бачив всю гниль системи був противником Майдану, отже його все влаштовувало, як влаштовувало і багатьох інших, які вдало влаштувалися в цій системі. Хто ці люди - теперішні реформатори? Судячи з відсутності реформ - це брехуни!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus