USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Притула розповів лучанам про «інтим на милицях» та як «вламав» ногу. Фоторепортаж

15 Жовтня 2019 10:38
Про «переваги сексу на милицях», за яких обставин Сергій Притула «вламав» ногу та про політичні реформи «по-притулівськи» - на всі ці теми жартували учасники гумор-шоу «Вар’яти», які вкотре повернулися до Луцька з новою програмою.

Відомі українські гумористи представили її у день захисника України та козацтва, а саме 14 жовтня о 20:00 та о 17:30 у РЦ «Промінь». До слова, через великий ажіотаж серед луцьких прихильників, артисти виступали у обласному центрі двічі.

Зауважимо, вечір гумору для лучан організувала команда Івент-агенції «Tikhonov сoncert and event agency».

Через серйозну травму ноги, яку основоположник «Вар’ятів» Сергій Притула отримав влітку, святкуючи свій день народження, артист і у Луцьку виступав на милицях.
«Оце вламав ногу. Тому прийшов до вас на двох милицях. Якщо чесно, можу ходити й з однією, але дуже повільно. Вам воно треба, щоб я повзав по сцені, як слимак?» - жартував над своїм становищем гуморист.

Також він розповів, за яких обставин зламав ногу. Гуморист зазначив, що, святкуючи свій день народження у Карпатах, вирішив потанцювати із кумою на руках, проте не врахував, що підлога біля басейну слизька.

«На рівному місці я послизнувся і впав. Ніженька пішла в одну сторону, а я – в іншу. Я зламав ногу нижче коліна, але місцевий лікар Віктор зафігачив мені гіпс до бедра, щоб показати всю карпатську гостинність», - сміється артист.
Сергій Притула віджартувався, що й у такої серйозної травми є свої переваги.

«Маю значну перевагу у сексі. От уявіть, лежу на дивані, жінка бігає туди-сюди, а ти їй «ну ходи, ну ходи…». У іншому випадку може й відмовила б, але хто каліці відмовить», - уже сміявся над власним жартом і сам Сергій.

Не оминув гуморист і теми політики. Зокрема, поділився із лучанами «важливим», на його думку, пунктом передвиборчої програми у випадку, якщо колись надумає йти у президенти.

«У першу чергу проведу транспортну реформу. Зроблю в усіх тролейбусах країни перегородку посередині. Справа їхатимуть ті, кому дме, зліва – ті, кому спекотно. Все, одразу спокій в суспільстві», - і уже після того, як зал зайшовся сміхом додав: «Бачите, в ср**ці люди бачили ту економіку. Ось, що їм потрібно!».

Також він наголосив, що проведе й медичну реформу: «У кожній поліклініці я відкрию кабінет для тих, кому тільки спитати. Зразу зникне соціальна напруга».

Традиційно головний «вар’ят» пожартував і з приводу стосунків з Росією.

«У цьому плані ось уже протягом семи років у мене одна формула. Якщо стану президентом України, оголошу війну Китаю. І коли пару мільйонів озброєних до зубів китайців перейдуть через весь Дальній «Восток», Сибір, Урал, Краснодарський край, Кубань, і, врешті, підійдуть до кородонів з Україною, я підпишу з ними мир. А назад вони вже не вернуться!» - сказав Притула.
Також у контексті виступу він презентував лучанам власні вірші одним рядком.

«Так, я кохаю вашу дочку, при чому тут «чого в під'їзді?», «Я думав що у вас такий оргазм, а ви – заїка», - жартував комік.

Окрім цього, традиційно гумористи влаштували батл жартів між Сергієм Притулою та Владзьом (Володимиром Ковцуном), після завершення якого глядачі оплесками визначали переможця.

«Якщо виграє Владзьо, то під час наших гастролів в Парижі дозволю йому взяти 200 літрів вигнаного в селі меду і продавати французам, а якщо я – то ми не беремо його мед в Париж, а вертаємось до Луцька в 2020 році і перед концертом ці 200 літрів меду роздає вам безкоштовно», - оголосив умови батлу Притула.
Однак, попри досить-таки привабливу пропозиції щодо роздачі безкоштовного меду лучанам, публіка віддала перевагу жартам Владзьо. «Ну зате попа не злипнеться від солодкого», - віджартувався Притула.

Ось декілька фрагментів із «спарингу» двох коміків:

«Жінка сказала чоловіку, що хоче зробити пілінг ніг рибками, тому він відшкрябав їй ноги таранькою»;

«Діти гралися і три рази подзвонили в двері, а коханець на грався і раз – вискочив з вікна»;

«Прибиральниця не любить, коли чоловік миється перед сексом. Бо «як то по помитому?»;

«Теща, яка ненароком поламала зятю спінінг, перегнала гепарда»;

«Монатіку на рибалці клюнув 10-кілограмовий сом, так далеко від берега Монатік ще не запливав»;

«Один мужик зайшов в приміщення, а там тіла простирадлами накриті і запах. Думав морг - а нє, плацкарт!»

Насамкінець гумористи пообіцяли повернутися до Луцька наступного року з новою програмою від «Вар’ятів».
Текст та фото Вікторії Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus