USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Секс-скандал зі студентками: актора родом з Волині відсторонили від роботи

11 Серпня 2021 15:56
Викладача університету театру і кіно імені Карпенка-Карого Володимира Талашка відсторонили від роботи після того, як навколо нього вибухнув скандал.

Зараз його відправили у відпустку з подальшим відстороненням від роботи. І це попри те, що він набрав собі вже перший курс, повідомляє УНІАН.

«Скільки це триватиме, я сказати не можу. Талашко набрав перший курс, але є ким замінити його. Він спростовує всі факти, викладені в повідомленнях у Facebook», – сказала в.о. ректора Галина Миленька в коментарі «Громадському радіо».

Також вона сказала, що дівчата скаржаться ще на одного викладача. Його вже попросили прокоментувати те, що відбувається, але він тільки обурився.

«У повідомленнях фігурує ім’я ще одного викладача. Йому надіслали матеріал для ознайомлення і щоб він виклав з цього приводу свою точку зору. Він обурений з написаного», – додала Миленька.

Нагадаємо, сценарист Богдан Панкрухін опублікував у Facebook кілька історій, згідно з якими 75-річний радянський актор Володимир Талашко вчиняв неправомірні дії на адресу дівчат протягом 20 років. У пості зазначено, що Талашко запрошував дівчат до себе додому. Після кількох келихів алкоголю він влаштовував дівчатам фотосесії в стилі ню, а потім намагався зайнятися з ними сексом.

Пізніше Талашко відреагував на звинувачення в домаганнях до студенток.

Також у домаганнях Володимира Талашка звинуватила працівниця Міністерства юстиції Юлія Кондратська.

Міністерство культури та інформаційної політики ініціює службове розслідування після скарг щодо Талашка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
"Гармидер" Показати IP 11 Серпня 2021 17:43
Не суди......
роман місько Показати IP 12 Серпня 2021 11:33
паскуда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus