USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Склали іспит карантином на «відмінно», – луцький забудовник ЛДБК*

6 Червня 2020 10:10
Будівельна компанія ЛДБК активізувала темпи роботи, аби надолужити втрачений час у зв’язку з карантином і максимально дотриматися заявлених термінів. Компанія вже повернулася до звичного режиму і, підводячи підсумки, вийшла з карантинного періоду з найменшими втратами. Більш того, у зданому будинку клієнти вже розпочали ремонти та облаштування своїх помешкань.

Робота жодним чином не зупинилася на будмайданчику, розповідає керівник відділу маркетингу Ірина Кушпель. У цей час відділ продажів постійно працював дистанційно. А ось будівництво перевести в онлайн режим неможливо. Але і зупинити роботи теж було неправильно.

«Ми постійно моніторимо новини на ринку і бачимо, що деякі з компаній, які зупинилися на період карантину, досі не відновили роботу. Це – величезний ризик для репутації. Як потім інвестори і клієнти будуть довіряти? Так, це форс-мажор, але, такі кризові умови стали своєрідним тестом на надійність і порядність. Тому, вважаю, ми правильно вчинили, що роботи на ЖК «Caramel Residence» таки тривали. Звичайно, було непросто: ми мусили виконувати вимоги щодо соціальної дистанції (10 квадратних метрів на одну людину), деякі з наших субпідрядників не могли повноцінно працювати у зв’язку з відсутністю транспортного сполучення. Але попри все ми працювали. У будинку на Конякіна, 3В завершили внутрішні роботи, приступили до підведення води і каналізації. Біля першого будинку встановили вуличні тренажери, ліхтарі. Сьогодні ж ми нарощуємо темпи будівництва, аби надолужити згаяний час і здати наші будинки вчасно, дотримуючись заявлених термінів», – зазначає вона.
У зв’язку з карантином довелося похвилюватися і власникам квартир у будинку Конякіна 3Б, який здали в експлуатацію в грудні 2019 року. Отримати ключі від 116 квартир вони мали наприкінці березня. Та ситуація в країні внесла свої корективи. Оформлення документів на право власності затягувалося, адже прийом громадян в реєстраторів, нотаріусів був обмежений.

Але і з цими викликами впоралися і тепер в компанії вже починають передавати ключі від помешкань новим власникам.

«Вручення документів для оформлення права власності та огляд квартир сьогодні відбувається безпосередньо на будівництві. Наші менеджери індивідуально домовляються з кожним клієнтом про зустріч. Після огляду квартири ми відразу видаємо пакет документів. На будівництві ми дотримуємось санітарних норм, тут облаштували спеціальну кімнату, де є антисептик, маски. Ніяких великих скупчень людей, мінімум контактів», – зазначає Ірина Кушпель.
Наразі уже відкритий офіс відділу продажів. Тут же видають ключі від квартир та проводять консультації щодо купівлі квартир. Проте і тут дотримуються усіх вимог: в приміщенні може перебувати лише один клієнт, усі контактні поверхні періодично обробляються спеціальним дезрозчином.

Карантинний період був непростим для всіх. Проте ті, хто вистояв, стали сильнішими. Серед них і луцька компанія ЛДБК, яка вчергове підтвердила свою репутацію надійного забудовника.

За більш детальною інформацією щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Покупець Показати IP 6 Червня 2020 17:52
Задовбала ця реклама у стрічці новин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus