USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тереза Мей відповіла танцем усім, хто соромив її за незграбність

4 Жовтня 2018 10:36
Прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей станцювала на з’їзді правлячої Консервативної партії. Раніше вона станцювала під час візиту до Африки, чим викликала хвилю критики

Під час виходу на сцену для виступу Мей упродовж 30 секунд танцювала під пісню шведського гурту ABBA — Dancing Queen («Танцююча королева»), пишуть «Тексти».


Під час візиту до Африки Мей декілька разів танцювала з представниками тамтешніх країн, але її розкритикували за це, зокрема звинувативши у «роботоподібних» рухах.

28 серпня під час візиту до Кейптауна (Південноафриканська Республіка) Терезі Мей продемонстрували народні танці, а прем’єрка приєдналась до них.

Через два дні Мей знову станцювала — на цей раз під час зустрічі з дітьми в Найробі, Кенія.
У мережі запальні танці Терези викликали неоднозначну реакцію. Одні користувачі зло посміялися над дивними рухами немолодої жінки, а інші ж схвалили її вчинок

«Робот зламався?», «Коли ти в танцях новачок», «Дійсно, просто робот був у цей момент несправний. часто-густо техніка дає збої - чого тут дивного?» - коментували тоді танці прем’єрки користувачі соцмережі.

«Це неправильно, що я тепер в перший раз за весь час перейнявся теплотою до Терези Мей, побачивши це легке човгання?», - зазначив один із юзерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus