USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Баварії 5-метрова лавина накрила село

9 Січня 2019 17:43
У громаді Марктшелленберг у Баварії п’ятиметрова лавина накрила одну з вулиць. На цей момент невідомо, чи були там люди. Про це в середу, 9 січня, повідомляє Focus online.

«У цьому районі досі не було сходження лавин, тому ми були дещо сполохані зненацька», – підкреслив представник правоохоронних органів.

У поліції сподіваються, що ніхто не постраждав. Принаймні спеціально навчений собака поки не подавав сигналу про те, що під снігом можуть знаходитися люди.

Складні погодні умови зараз спостерігаються майже на всій території Німеччини: південь і південний схід країни накрили снігопади, на заході і півночі йде дощ, місцями з градом. Під водою опинилися деякі вулиці в Гамбурзі, Бремені і Вісмарі, крижаний дощ і град майже на годину паралізували роботу великого німецького аеропорту Кельн/Бонн. На відрізку між Нюрнбергом і Мюнхеном траси А9 вранці скупчився майже 40-кілометровий затор через ожеледицю, а в аеропорту Мюнхена були скасовані як мінімум 60 рейсів авіакомпанії Lufthansa.

Практично відрізаною від світу опинилася баварська комуна Яхенау. Єдину дорогу, по якій туди поставляється продовольство, повністю засипало снігом. Розчистити її поки не видається можливим, оскільки є загроза падіння дерев.

Нагадаємо, кількість жертв хурделиці в Європі вже сягнула 13 осіб. Більшість із них – загинули під час сходження лавин у Альпах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus