USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

 У Луцьку впіймали п'яного таксиста з пасажиром

7 Жовтня 2017 14:28
У Луцьку вночі затримали п’яного таксиста. Тест на алкоголь в крові показав 1,21 проміле. В салоні його авто був пасажир. Інцидент трапився вночі 7 жовтня. Таксист стояв на автостоянці біля магазину «Наш край», що на вулиці Шевченка, 13, повідомляє ВолиньPost.

Коли чоловіка зупинила поліція, що приїхала на виклик, він запевняв, що не вживав алкоголю. Однак, за словами поліцейських, він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Згодом таксист «надув» в драгер на 1,21 проміле. Проте зазначив, що минулого дня випив лише пляшку пива. Вона й показала такий «алкогольний» результат. Працівники патрульної поліції склали протокол за статтею 130 КУпАП. Таксист подзвонив до свого товариша, який мав відвезти його додому.

До слова, пасажир, який був в авто, також мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він постійно перепитував, чи зможуть вони їхати далі. Також зазначив, що йому всеодно, в якому стані водій.

«Бачте хлопці, наробили чоловіку біди. Тепер має проблеми з поліцією. Яка різниця, яким він їхав», - звернувся він до активістів, які викликали поліцію.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
олег Показати IP 7 Жовтня 2017 21:15
телефонуйте 828(джокер) нова послуга пяний водій ))) те чудо не одноразово було не тверезе за кермом з пасажирами
111 Показати IP 7 Жовтня 2017 21:37
на днях наблюдав таку картину стояв біля карабасу курив, раптом прилетіло не приїхало ,а прилетіло део з шашкою 828 стало поперек дороги вперся бампером в бордюр мабуть щей бампер побив бо звук був дуже хрусткий, та вийшов водій з явними признаками спяніння забрав дівчат та полетів з ними на авто далі,одна з дівчат навіть наголосила іньшій подивись він пяний знову людей возе. цікаво ліцензія е у тих таксистів? як щьо е лишати на завжди ,штраф за пянку та позбавлення права водіння само собою, адже це свого роду потенційні вбивці!!!!!
лучанин Показати IP 8 Жовтня 2017 15:59
панове..скачуйте додаток "тачку" на андроідмаркеті..та катайтеся на здоровя за зручну для вас ціну та з кращими водіями..(там є можливість обирати водія при функції торгу)
вася Показати IP 9 Жовтня 2017 18:48
!где гарантия что адекватный водитель на натехнично исправном авто?а если не дай бог чевота сслучитца где и как искать этого кращего водителя???а на такси хоть знаеш с кого спросить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus