USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

У луцьких магазинах та на ринках шукатимуть нелегальних працівників

25 Вересня 2018 09:20
Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт закликав управління з питань праці активізувати свою роботи, аби побороти несплату податків підприємствами, зокрема у зв’язку з неофіційним працевлаштуванням робітників.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 25 вересня.

Як розповів керівник управління з питань праці Назарій Ігнатчук, за 2018 рік було здійснено 27 перевірок щодо соціального захисту працівників у шкідливих умовах та 11 інспекційних відвідувань.

Григорій Пустовіт, своєю чергою, висловив незадоволення роботою управління. Він закликав активізувати перевірки та «не вилізати з наших підприємств, ринків і магазинів».

«Це ваші проблеми, ви маєте ціле управління і маєте конкретне завдання – це легалізація працевлаштованих. Ви мали провести роз’яснювальну роботи на всіх підприємствах, переконати їх, що ви налаштовані рішуче. Адже є різниця в сплаті тисячі податку та 111 тисяч штрафу. Ви маєте 11 рейдів у день робити, а не на півроку», – звернувся Григорій Пустовіт до Назарія Ігнатчука. Та додав, що той недостатньо працює на своїй посаді.

«Більшість не знає, що ви існуєте. Я розумію, що це невдячна робота, але що робити. Ви маєте пояснювати підприємцям, що вони повинні сплачувати податки», – сказав Григорій Пустовіт.

Він акцентував, що підприємці, які не сплачують податки через неофіційне працевлаштування робітників, «обманюють державу та бюджет».

«Вони роблять вигляд, що сплачують податки, а ми робитимемо вигляд, що ремонтуватимемо їхній двір», – сказав Григорій Пустовіт.

«Нам потрібен результат», – наголосив Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 25 Вересня 2018 11:19
Позакривати всіх тих підприємців...... Оце вірно.....
Шабунін Показати IP 25 Вересня 2018 15:46
Там де реально корупція брешуть це депутаии ті що декларації позадекларовували а бо держ чиновники то там нічого не шукають??!!! Треба починати з голови а не з хвоста. А то Міністр соціальної політики і Прем"єр міністр бачать що субсидію пооформляли на 2 квартири, це жах а те що під носом такі як вони будинки дорогі бізнес авто в міліонах купаються то це не видно чи засліпило їм від тих грошей що їм подачки дають????!!!! Тільки бачать бідних а багатий принесе на "лапу" і все чесно заробив такі мільйони!!!!!!!!!!? Ганьба такій владі що корупція процвітає!!!!!!!! Самі ті ж Клички і так далі дома будують і що??!!!!!!!!!!!!Хто наведе справедливість в цій владі і коли будуть карати суворо тих хто так краде розкрадає українську державу?!
Іван Показати IP 25 Вересня 2018 16:54
О,то треба кінологічну службу підключити,бо ж так важко найти неоформлених.біля ТЦ"Караван" 90% бариг без документів.пів Пасажу без документів.Пів "Клітки".Це ж як треба шукати,щоб не найти,хіба вночі?
Я Показати IP 25 Вересня 2018 17:30
офшорні рахунки злодіїв, бандитів і брехунів - теперішньої "еліти" ніхто не шукає і шукати не буде..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus