USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Перевірки, які робитиме Держпродспоживслужба, можна бути дивитися онлайн

15 Березня 2018 12:50
Вже цьогоріч усі перевірки, які здійснюватимуть працівники Держпродспоживслужби, можна буде переглядати онлайн – відбуватиметься відеофіксація.

Про це стало відомо під час круглого столу, присвяченого Всесвітньому дню захисту прав споживачів 15 березня у Луцьку

Як поінформувала начальник управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Тетяна Хмарук, з 23 лютого розпочали планові перевірки з захисту прав споживачів. Всі заходи від жовтня минулого року здійснюють з відеофіксацією від початку перевірки, тож підприємців закликають не боятися відеофіксації. Вже до кінця 2018 року перевірки можна буде дивитися онлайн у вільному доступі.

У Держпродспоживслужбі наголошують, що не приходитимуть, аби робити селфі з підприємцями, а фіксуватимуть на відео перевірку та, у тому числі, дії держслужбовця, який проводитиме цю перевірку. Відеоматеріали зберігатимуть протягом півроку у разі потреби їх надання у суд. Після цього матеріали знищуватимуть.

Нагадаємо, протягом минулого року здійснили 47 планових та позапланових перевірок продукції на Волині. Суб’єктів господарювання, які продавали товари, що не відповідали вимогам законодавства, оштрафували на понад 120 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus