USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Іваничах у ДТП потрапила сім’я, яка їхала на весілля

19 Вересня 2017 14:15
Мешканець Рівненської області 1989 року народження, керуючи авто марки “Рено”, не надав перевагу в русі автомобілю “Сітроен”, що рухався по головній дорозі.

Про це повідомляє БУГ.

17-го вересня до Іваничівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селищі Іваничі на перехресті вулиць Заводська та 8-го березня трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Водій “Рено” не пропустив автівку, що рухалася по головній дорозі, таким чином спричинивши ДТП. Відомо, що у салоні він перебував з сім’єю. Чоловік поспішав на весілля, на яке так і не потрапив. Винуватця дорожньо-транспортної пригоди притягнули до відповідальності за статтею 124 КУпАП.

А 14-го вересня у селі Будятичі водій “Фіата Скудо”, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не побачив припаркованого на узбіччі “Рено Трафіка” і в’їхав прямо в авто, пошкодивши передню його частину.

Чоловіка притягнено до відповідальності за ст. 130 КупАП де, відповідно до другого абзацу частини першої, керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв 10 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік, повідомляють у поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus