USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Водій луцької маршрутки, який пригощає дітей цукерками – в ефірі телешоу. Відео

7 Жовтня 2017 14:09
Лучанин Василь Гордійчук , який працює водієм маршрутного таксі №9, став героєм шоу «Сюрприз, сюрприз!». Випуск з його участю вийшов в ефір 6 жовтня на телеканалі СТБ.

Від усіх інших водіїв Василь відрізняється тим, що усіх маленьких дітей, які заходять в маршрутку, він пригощає цукерками. Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про нього в матеріалі «Дрібничка, а приємно: водій луцької маршрутки роздає дітлахам цукерки».

На запитання ведучої програми Маши Єфросініної, чому він це робить, водій розповів, зо все почалося три роки тому – у нього народилася внучка, і з тих пір він на дітей дивиться зовсім по-іншому.

«Мами не обурюються? Мовляв, не можна моїй дитині солодкого?», - цікавиться телеведуча.

«Ні, навпаки, задоволені», - посміхається Василь. Навіть, розповідає, завдяки такому «дяді» діти більш охоче збираються в садочок, щоб швидше прибігти на зупинку.

Буває, що діти по кілька разів катаються на його рейсі, і навіть є постійна пасажирка, 4-річна Ліза. Вона називає його «солодкий дідусь».

Скільки саме цукерок іде на подарунки малюкам – важко порахувати. Водій сам їх купує.

Щоб полегшити водієві цю роботу, прямо в студію, під оплески залу, внесли величезну коробку, наповнену цукерками.

«Хочу знову стати дитиною і потрапити на ваш маршрут», - каже Маша Єфросініна, занурюючи руку в коробку з цукерками, і дякує пану Василеві за те, що він такий чудовий, а те, що він робить – викликає добру усмішку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЛУЧАНКА Показати IP 7 Жовтня 2017 15:52
ХОЧ ОДИН НОРМАЛЬНИЙ ВОДІЙ В ЛУЦЬКУ. ХАЙ ЙОМУ ЩАСТИТЬ.
Лучан Показати IP 7 Жовтня 2017 19:44
Не в Луцьку ) в Україні )
пасажирка Показати IP 7 Жовтня 2017 23:36
Дійсно, приємно спостерігати за цим водієм! Вихований, тактовний, з ним безпечно їхати завжди! Молодчинка! солодоші допомагають створити позитивний настрій на весь день!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus