USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

«Волинь» двічі пропустила наприкінці матчу, програвши «Миколаєву»

17 Серпня 2019 18:59
У матчі-трилері «Волинь» пропустила двічі наприкінці гри та втратила перемогу над МФК «Миколаїв», поступишись з рахунком 3:2. Хоча, незважаючи на невдалий старт, «хрестоносці» вирвалися вперед на старті другого тайму.

Матч 4 туру Першої ліги чемпіонату України відбувся 17 серпня у Миколаєві.

У минулому турі «Волинь» героїчно перемогла лідера Першої ліги «Прикарпаття» з Івано-Франківська. У першому таймі лучани двічі пропустили після стандартів, але в другому Андрій Тлумак здивував гостей неочікуваним ходом, випустивши в напад габаритного захисника Міху Горопевшека. І словенець не підвів, віддавши гольову на Кожанова та додавши до цього ще й гол. Ще одне взяття воріт від Кожанова дозволило «хрестоносцям» вирвати таку необхідну для них перемогу.

«Миколаїв» натомість поступився краматорському «Авангарду» на виїзді 1:3. Втім перед цим туром миколаївці були сусідами «Волині» по турнірній таблиці, тож це протистояння можна сміливо було назвати матчем за шість очок.

Відзначимо, що й у цьому матчі тренерський штаб вирішив поставити Горопевшека в напад, натомість на лаві запасних залишився чистий форвард Віталій Пономар.

Перший тайм

У стартові хвилини миколаївці більше володіли м’ячем, у господарів навіть вийшло небезпечно закинути м’яч до карного майданчика «Волині», але захисники ліквідували небезпеку.

Фактично вже друга небезпечна атака «корабелів» завершилася взяттям воріт «Волині». Миколаївці на 4 хвилині отримали небезпечний штрафний, який дотепно розіграв Ковальов, відпасувавши низом на Бугая, який в один дотик закотив м’яч у ворота дезорієнтованого Неділька – 1:0.

Відкривши рахунок, господарі продовжили атакувати і одна з них завершилася тим, що арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота «Волині» – просто шокуючий початок для лучан. Втім ветеран Неділько не дозволив Войцеховському подвоїти рахунок, відбивши його удар з точки у класному стрибку.

Вже згодом волиняни почали оговтуватися, зокрема Хагназарі пройшов захисників та завдав удару, який парирував Попов. Лучани намагалися добити «кулястого» у ворота, але миколаївці змогли відбитися. Натомість миколаївці знову заробили небезпечний стандарт, але Слінкін пробив вище.

А вже за кілька хвилин волиняни організували класну атаку, під час якої Горопевшек після діагональної передачі обробив м’яч та скинув на Бартуловича, а хорват пробив у дальній кут воріт господарів, зрівнявши рахунок – 1:1 на 21 хвилині матчу.

«Хрестоносці» продовжили атакувати, насідаючи на ворота «Миколаєва». Автор гольової передачі Горопевшек міг і сам відзначатися, але простріл Кожанова на нього перервали захисники. Також у лучан Волошинович під час контратаки міг вирватися на оперативний простір, але його збили захисники. Після стандарту «хрестоносці» могли виходити вперед, але Бартулович трішки не влучив у ворота.

Потому гра дещо заспокоїлася. Миколаївці знову більше володіли м’ячем, але до небезпечних атак справа у них не доходила. Відзначимо, що наприкінці першої половини гри у штрафному господарів сталася ідентична ситуація, що й в моменті призначення пенальті у ворота «Волині», але тут арбітр вирішив показати жовту за симуляцію Хагназарі. У наступному моменті волинянин отримали право на штрафний удар, але заготовлений розіграш не вдався, тож на перерву команди пішли з нічийним рахунком.

Другий тайм

«Волинь» не стала розкачуватися після перерви і одразу вийшла вперед: Горопевшек головою замкнув подачу з кутового на 46 хвилині, оформивши гол+пас у другому матчі поспіль та вивівши свою команду вперед – 1:2.

Після подачі зі штрафного від Кожанова знову головою пробивав Горопевшек, але цього разу невлучно. Гра проходила у невисокому темпі, однак Кожанову вдалося обікрасти захисників господарів та організувати атаку на їхні ворота, яка завершилася ударом повз них.

Відзначимо, що миколаївці намагалися атакувати позиційно, але захисники «Волині» щоразу переривали їхні небезпечні паси до штрафного майданчика, натомість самі «хрестоносці», маючи перевагу в рахунку, здебільшого діяли на контратаках.

Незважаючи на перевагу в рахунку, тренерський штаб «Волині» вирішив випустити на поле нападника Віталія Пономаря замість хавбека Хагназарі. Цікаво, що центрбек Міха Горопевшек, який до цього увесь матч грав центрального нападника, сів у захист, тож волиняни стали грати в три захисники.

Господарі намагалися посилити лінію нападу, випустивши на поле ще одного нападника Артема Радченка. Господарі атакували і це дало результат: Семенина навісив зі штрафного, а Берко замкнув передачу, зрівнявши рахунок на 81 хвилині – 2:2.

А за три хвилини Семенина зі штрафного класним ударом у дев’ятку знову вивів свою команду вперед на останніх хвилинах – 3:2. Михалик мав два моменти, аби вирвати нічию, у першому пробив вище воріт, а в другому моменті влучив у поперечину.

Відтак, «Волинь» поступилася на виїзді МФК «Миколаїв». Ця поразка стала для лучан другою у сезоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 17 Серпня 2019 19:54
Всеодно молодці. Прагнули але не змогли. Погано тільки коли Волинь виходить у перед в рахунку, то починає тягнути час граючи на утримання кулястого та як завжди отримує за це на комірець. Так і закінчується матч для нашої команди, а в кінці кінців не вистачає часу для того, щоб відігратися.
любитель футболу Показати IP 18 Серпня 2019 01:01
Пропускати в кожному матчі по два, три голи... Оце да!!! Та з такими захисниками... Просто ШОК... Нема слів..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus