USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинянин Андрій Злотко вчив українців готувати італійську піцу

27 Липня 2018 22:47
25-го липня львів’яни та гості міста мали можливість відвідати ексклюзивний майстер-клас від знаменитого шеф-кухаря Андрія Злотко.

Іваничівець Андрій Злотко розробив особливу рецептуру кожної піци для меню італійського ресторану “Bratello” у Львові, він приїхав з Італії для того, щоб поділитися своїми знаннями про піцу, пише БУГ.

Історія Андрія Злотка – це втілена американська мрія. Він приїхав до Риму вчорашнім школярем, а через десять років відкрив власну піцерію.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИН ГОДУЄ ІТАЛІЙЦІВ ПІЦОЮ У ВЛАСНОМУ РЕСТОРАНІ В РИМІ

Присутні на майстер-класі дізналися про особливості тіста для піци, ідеальний соус для основи й про те, як гармонійно поєднувати всі компоненти.
“Справжні профі починають майстер-класи з обстеження обладнання на кухні. А якже, при замішуванні тісто на піцу має мати певну температуру, при зберіганні іншу, а безпосередньо перед випічкою ще іншу!

Про саму випічку я взагалі мовчу, там поруч з пічкою краще не дихати!

Приїхав Andriy Zlotko, показав, як доглядати за обладнанням, щоб служило довго і піца була б ідеальною! Ми отримали і майстер-клас по приготуванню піци, і майстер-лекцію на тему – успіх складається з дрібниць!” – написала у Фейсбук Стелла Яблонская.

Львів’яни мали нагоду також посмакувати справжньою італійською піцою, приготованою старшим сином Андрія – Крістіаном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus