USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

З луцьким перевізником розірвали договір

18 Квітня 2018 10:11
З перевізником ТОВ «АТП-Луцьк», який здійснював перевезення за маршрутами №31 та 47, повторно розірвали договір.

Про це йшлося 18 квітня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як ідеться в пояснювальній зупинці до проекту рішення, відповідно до рішення Львівського апеляційного суду, дія договору перевізником ТОВ «АТП-Луцьк» на перевезення пасажирів була відновлена (об’єктом конкурсу при укладенні договору були 4 групи оборотних рейсів по маршруту № 31«ТЦ «Слон» - с.Боголюби (філія обллікарні)» та 5 груп оборотних рейсів по маршруту № 47 «Карбишева – с.Боголюби (філія обллікарні)»).

Тож, зважаючи на постійні скарги мешканців міста на роботу автобусів по маршруту № 31 «ТЦ «Слон» - с.Боголюби (філія обллікарні)», управлінням транспорту та зв’язку 19 лютого 2018 проведено контроль за виконанням умов договору. Згідно з результатами контролю встановлено, що на маршруті працював один автобус ТОВ «АТП-Луцьк», що зазначений у додатку до договору № 27 від 05.05.2017, який на момент перевірки є розірваним відповідно до рішення виконавчого комітету від 06.09.2017 № 502-1. Договір № 27 включав в себе другу половину оборотних рейсів на автобусних маршрутах № 31 та № 47 разом з автобусним маршрутом № 14.

Перевіркою, проведеною 21 лютого 2018, вищезазначений автобус був повторно зафіксований на маршруті, але висадивши пасажирів поїхав з кінцевої зупинки, не надавши змоги контролерам здійснити перевірку.

Відтак, виконавчий комітет листом звертався до управління Укртрансбезпеки у Волинській області з вимогою припинення нелегальної роботи автобуса ТОВ «АТП-Луцьк». Управління Укртрансбезпеки у Волинській області, своєю чергою, інформувало про відсутність автобуса перевізника ТОВ «АТП-Луцьк» на автобусному маршруті № 31, за результатами перевірок, проведених 6, 13 та 20 березня 2018 року.

Зокрема, у Луцьку були проведені нові конкурси, де об’єктами були окремо автобусні маршрути № 31 та № 47, визначено переможців та укладено договори № 50 від 20.10.2017 з ПрАТ «Луцьке АТП-10701» по маршруту № 47 «Карбишева – с.Боголюби (філія обллікарні)» в кількості 9 автобусів у звичайному режимі руху та № 53 від 07.03.2018 з суб’єктом підприємницької діяльності Тимощуком М.С. по маршруту № 31 «ТЦ «Слон» - с.Боголюби (філія обллікарні)» в кількості 8 автобусів у звичайному режимі руху.

Перевізник ТОВ «АТП-Луцьк» мав можливість подати заявку на участь у конкурсах на нові об’єкти, але не робив цього. Натомість неодноразово звертався з вимогою забезпечення безперешкодної роботи з перевезення пасажирів за договором № 29 від 06.03.2015, дію якого відповідно до рішення Львівського апеляційного суду від 05.02.2018 було відновлено.

У відповідь на вимоги ТОВ «АТП-Луцьк» виконавчим комітетом було запропоновано подати на огляд автобуси. Дана вимога виникла через обґрунтовані сумніви щодо наявності у вищезгаданого підприємства цих автобусів, оскільки частина рухомого складу працює в інших перевізників. Підприємство ТОВ «АТП-Луцьк», своєю чергою не подало для огляду автобусів у зазначений термін. Натомість надіслало лист від з описом необґрунтованих причин неподання автобусів та витягами із КК України.

Тож, члени виконавчого комітету підтримали проект рішення щодо повторного розірвання договору з перевізником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Та ви що Показати IP 18 Квітня 2018 10:33
здуріли? Вже близько місяця, як 31 маршрутка стала їздити більш менш за графіком і з нормальним інтервалом, як поміняли перевізника, а тож кілька років був жах якийсь. І вони козли кінчені ще апеляції подають і хочуть відновллення договору?! а що їм заважало їздити нормально, коли доводилось по годині -півтори на зупинці простоювати і в сторону Ковельської проїзджало по три автобуси за той час, а в сторону центру жодного, ще й на зупинці біля Перлини стояли по 5-10 хв. завжди. А потім нили, що нерентабельно, звичайно , бо всі хто міг, плюнули на ту маршрутку і ходили пішки в центр, принаймні з нашого району Нової Лінії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus