USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Запашні хліби, ароматні круасани та торти: у Луцьку відкрилися два магазини ТМ «Скиба»*

9 Вересня 2020 17:06
Запашні хліби та ніжні тістечка, ароматні круасани та яскраві донатси, вишукані торти та ситні бургери… В Луцьку одразу два своїх фірмових магазина відкрила ТМ «Скиба».

Асортимент хлібу тут дійсно вражає – можна нарахувати до сотні найменувань. І за відгуками перших відвідувачів продукція дійсно добра. Але особливо лучанам смакує випічка «Скиби», якою за гарячою кавою можна поласувати одразу в магазині, за затишними столиками. Як видно з черг за пончиками – вони тут просто розлітаються.
Привітні продавці охоче консультують і допомагають підібрати саме той буханець, який потрібен клієнту – заварний чи діабетичний, бездріжджовий чи цільнозерновий. Ціна теж дає можливість кожному обрати свій продукт: півкілограмовий пшеничний хліб можна придбати всього за 11 грн. Та й акцій зі знижками вистачає.
Бренд ТМ «Скиба» - лідер на хлібобулочному ринку сусідньої Рівненщини. Він об’єднує одразу два сучасних хлібозаводи – в містах Вараш та Сарни. Декілька років тому на базі підприємств з глибокою історією було проведено глобальну реконструкцію і технологічне оновлення, тож тепер виробництво тут здійснюється за усіма сучасними європейськими стандартами. Навіть міжнародна система HACCP впроваджена на обох заводах.

Магазини працюють щодня з 8 до 20 години за адресами:

- пр.Волі, 54;

- вул.Винниченка, 47.
Однак окрім фірмової мережі продукцію ТМ «Скиби» можна знайти і в інших магазинах – зокрема в супермаркетах АТБ, Велмарт, Там Там, Салют, Рукавичка, Наш Край.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus