USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Зимне і Льотниче матимуть футбольні поля із штучним покриттям

4 Січня 2018 10:04
Два спортивні поля для міні-футболу зі штучним покриттям у 2018 році з’являться у селах Зимне та Льотниче Зимнівської сільської ради, передає Район. Володимир-Волинський.

Так у межах програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» у Волинській області затверджено перелік із п’яти об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок державного та місцевих бюджетів (50% на 50%).

Свого часу народний депутат Украни Ірина Констанкевич просила продовжити термін подачі проектів на будівництво футбольних полів. Мовляв, чимало місцевих рад не встигли підготувати та подати проекти для участі у відборі.

Один такий майданчик коштує 1 млн. 499 тис. гривень, - повідомляє відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату Володимир-Волинської РДА.

До слова, у районі діє Федерація футболу. Це дає змогу більш масово проводити районні спортивні заходи та брати участь у змаганнях як обласного, так і всеукраїнського рівня. Найбільш активними є футбольні команди сіл Володимирівка, Зимне, Устилуг та Овадне. А як зазначила у розмові начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, створення нових ігрових майданчиків дасть ще більші можливості дітям та молоді нашого краю долучатися до спорту та здорового способу життя.

До речі, перше поле для міні-футболу на території району було збудоване ще на початку 2000-х .

- Аби молодь краю мала більше можливостей для спортивного дозвілля, на території міста Устилуг у 2007 році було збудовано перший спортивний майданчик зі штучним покриттям, - зазначила голова райдержадміністрації Наталія Василець. – 114 тисяч гривень держава витратила на придбання штучного покриття та оплату робіт. Ще 90 тисяч виділила із місцевого бюджету Устилузька міська рада. За ці кошти було укладено основу під футбольне поле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus