USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

10-річному волинянину збирають кошти на термінову операцію

12 Червня 2019 08:00
10-річний хлопчик Арсеній із Володимира-Волинського все своє життя бореться із складною недугою – гідроцефалія, дисфункція ВПШ стан після ЛШО (захворювання, що характеризується надлишковим накопиченням цереброспінальної рідини у шлуночковій системі головного мозку). Мама хлопчика звертається за допомогою, адже сім’я вже не в силі самотужки оплатити дороговартісне лікування, пише Буг.

Пані Олена розповіла, що наразі виникло нове загострення хвороби, і необхідне лікування. Вже зробили оперативне втручання (ендоскопію і забрали несправного шунта, виведенний дренаж), але воно не допомогло стабілізувати стан Арсенія, тому лікарями було прийняте рішення зробити наступну операцію – заміну іншорідного тіла, яке допоможе йому жити.

«Як завжди постає питання матеріального характеру: потрібно чимала сума на операцію, а далі на нас чекає ще реабілітаційний період. Операцію заплановано на найближчий час: чекаємо хороших результатів аналізів, для вдалого її проведення, і лікарі стають до роботи. На жаль, ми змушенні просити про фінансову допомогу, адже кошти на операцію потрібні вже зараз», – зазначила мама хлопчика.

Для тих, хто хоче допомогти в лікування 10-річного Арсенія номер карти: 4149 4978 6806 8851- Голотюк Олена (мама Арсенія).

Сім’я буде дуже вдячна кожному, хто має змогу допомогти фінансово (будь-яка сума є важливою), а також просто за ваші слова підтримки у цей час.

«Прошу усіх не байдужих допомогти нашій сім’ї врятувати наше янголятко», – додала на завершення Олена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus