USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дівчина з Нововолинська виграла $235 тисяч й вступила до престижної школи у США

6 Травня 2022 07:00
Одинадцятикласниця нововолинського ліцею Єлизавета Назарук вступила у престижну американську школу для дівчат й виграла грант у $235 тисяч.

Про це повідомили у Нововолинському науковому ліцеї Friends.

"Щиро радіємо успіхам учениці 11-В класу Нововолинського наукового ліцею Лізи Назарук, нашої Королеви знань, переможниці багатьох олімпіад, конкурсів, турнірів. Нещодавно стало відомо, що Ліза вступила до престижної школи для дівчат Emma Willard School, при цьому виграла грант на $235 тис!" – йдеться в повідомленні освітнього закладу.

Завдяки програмі UGS, що допомагає талановитим учням із України здобути шанс на освіту в топових навчальних закладах США, Європи та Азії, волинянка вчитиметьсяв школі, яка в 2018 році, за версією The Post-Standart, була визнана найкращою приватною школою у північній частині штату Нью-Йорк.
"Цікаво, що Emma Willard School – це перший заклад середньої освіти для жінок у США, заснована ще 1814 року. Її випускниці – відомі у світі науковиці, сенаторки, акторки та просто успішні жінки. Ми зичимо Лізі підкорення наступних вершин, здійснення мрій і завжди чекаємо її в нашому ліцеї. Віримо, що саме такі діти – запорука успіху нашої України!" – зауважують в ліцеї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ліна Показати IP 6 Травня 2022 21:38
Повернеться назад ?? Чого? Що її тут чекає? Зарплата 6500?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus