USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

1108 правоохоронців загинули на службі

22 Серпня 2018 13:04
За 27 років незалежності України під час виконання службових обов'язків загинули 1108 працівників правоохоронних органів.

Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв під час вшанування загиблих правоохоронців, інформує Gazeta.ua.

"1108 правоохоронців загинули за роки незалежності, захищаючи права і свободи громадян. Для того, щоб на вулицях було все мирно, щоб діти могли гратися, щоб суспільство розуміло, що правоохоронна система - це єдиний надійний і незамінний орган, який забезпечує громадський порядок і конституційний устрій всередині держави. На жаль, щоденна боротьба зі злочинністю приводить до втрат серед правоохоронців", - сказав Князєв.

Вони з главою МВС Арсеном Аваковим презентували книгу пам'яті, де відзначені подвиги загиблих правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus