USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Неповнолітню волинянку знайшли непритомною на узбіччі дороги

19 Вересня 2018 15:40
В одному із сіл області на узбіччі дороги, навпроти місцевого бару, без свідомості лежить дівчинка, на вигляд років 13-ти, інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Виклик надійшов до центральної оперативної диспетчерської о 20.40, а о 20,48 лікарська бригада ЕМД вже оглядала непритомну пацієнтку. Лікар ЕМД не виявив ознак травм, насильства, проте відчув від підлітка різкий запах алкоголю.

Медики негайно почали надавати допомогу: налагодили довенний доступ, підключили внутрішньовенне вливання лікарських препаратів та негайно доставили невідому пацієнтку з діагнозом: «Гостра алкогольна інтоксикація тяжкого ступеня. Алкогольна кома» до дитячого лікувального закладу", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оце Показати IP 19 Вересня 2018 15:56
сучасна мораль! Батьківське піклування і виховання, не лише цієї однієї дівчини, а в цілому в країні! Тьфу! Деградація цілкова.
стосується кожного Показати IP 19 Вересня 2018 16:10
Ця ситуація стосується кожного з нас. Нація спивається, діти не виняток. Ми надто лояльно ставимось до алкоголю, діти це бачать. По споживанню алкоголю на одиницю населення Україна є одним з лідерів у світі. ( причому враховано тільки легально продані спиртні напої). Варто задуматись?
Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Вересня 2018 17:12
А хтось росіян за алкашив має. Самі не просихають. Весной їздив по Ратнівському , Камінь-Каширському, Любишовському районах. Жах. Вже в обід тверезого мужика не знайдешь. Цікава деталь. Де б не було-біля магазину дістав цігарку запалити, звідки беруться, туд же зьявляється полне чмо-"Дай закурити". Відповів якось-"Вон магазин, їди купи". Чого тільки не наслухався. І він атошнік-герой, а я не поважаю патріотів, і я сам не патріот. Спилася Україна. І ця дівчинка не виняток-це правило.
стосується кожного до Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Вересня 2018 17:24
А ще дуже важливо, коли нація грамотна. Бо розумна грамотна людина вміє контролювати свої бажання (в тому числі і у відношенні до спиртного). А в тих районах, де Ви були, не треба було шукати п'яних чи тверезих, слід було помилуватися красою природи, піти в музеї ( там є багато цікавинок), поспілкуватися з розумними людьми - той край багатий на таких. А Ви даремно вбили час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus