USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка поборола чемпіонку Азії

24 Липня 2014 19:00
На етапі Кубка Європи з дзюдо серед молоді до 21 року у польському Вроцлаві Анастасія Турчин завоювала «золото» у ваговій категорії до 78 кілограмів.

Після перемоги Анастасії на етапі в Пакші (Угорщина) тиждень тому, спеціалісти їй одноголосно пророчили успіх й у Польщі. Турчин виправдала надії і здобула друге «золото» Кубків світу поспіль. У фінальній сутичці у Вроцлаві волинянка у принциповій боротьбі здолала чемпіонку Азії японку Такаямі Рику.

Завдяки єдиному «золоту», що виборола Турчин, збірна України завершила змагання на п'ятому загальнокомандному місці. Бронзові нагороди вибороли Василина-Ірина Кириченко (+78 кілограмів) і Сергій Звєрєв (+100).

Зазначимо, Турчин виступає у консолідованому заліку за Рівненську та Волинську області.

Зараз Анастасія готується до чергового етапу Кубку Європи, що відбудеться цими вихідними у Празі (Чехія). Згідно з результатами виступів на етапах Кубку визначається міжнародний рейтинг спортсменів, вища позиція в якому дозволятиме не зіткнутися з сильними суперниками на перших раундах чемпіонатів світу і Європи. Зараз у світовому рейтинг Турчин займає 6-8 сходинку.

Нагадаємо, ЧС (U21) цьогоріч відбудеться 22-26 жовтня в Майамі (США), а європейську першість серед юніорів прийматиме Бухарест (Румунія) 19-21 вересня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus