USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

17-річному паралімпійцю з Луцька необхідно 500 тис. на операцію

14 Липня 2021 08:00
17-річному спортсмену Національної збірної України з лижних перегонів і біатлону серед спортсменів із порушеннями зору, лучанину Петру Жукалюку необхідно зібрати 500 тисяч гривень на операцію. Хлопець має лише 4% зору, до того ж у нього діагностували рак.

Пост про допомогу опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці засновниця Благодійного фонду «З Богом у серці» Марія Бадалян.

«Знаю Петра особисто – дуже мудрий, добрий, щирий, понад усе турбується про маму, більше ніж про себе, тому мовчазно терпить будь-який біль, і, як би погано не було, завжди усміхається і відповідає: «Все добре, ви тільки не хвилюйтесь, мамо».

Зараз Петра з Луцька направили у Київ до Національного інституту раку, він потребує операції, яка, з Божою поміччю, дасть йому змогу подолати рак – на нього чекає видалення пухлини і заміна кульшового суглобу на імплант. Підходить імплант тільки закордонний, тому на операцію потрібно 500 тисяч гривень.

Коли я бачу, як бореться Петро, коли чую від його мами, як мужньо і смиренно він приймає і проходить усі випробування та виклики, я думаю: чи мені опускати руки?

Бо саме так хочеться вчинити щораз, коли дивишся на суму збору – вона видається страшною і непідйомною.

Відразу думаю, а як в цей момент почуває себе Петро?

Як часто йому хочеться опустити руки?

Адже і хвороба, і лікування від неї теж є страшними і непідйомними», – йдеться у дописі.

Петро дуже переживає, коли хвилюється мама, зазначає Марія Бадалян. Він хоче її захистити. Зайвий раз не скаже навіть, як болить, що болить. Завжди «все добре». І материнське серце рветься ще дужче.


Станом на 11 липня вдалося зібрати 31 094 грн.

Залишилось - 468 906 грн.

Мета: операція по видаленню пухлини і заміні кульшового суглобу для 17-річного параолімпійця Петра Жукалюка, який веде боротьбу із саркомою Юїнга.

Допомогти Петру у його боротьбі за життя:

Картка Благодійного Фонду «З Богом у серці»:

4246 0010 0224 4295 (працює і для міжнародних переказів із конвертацією у гривні. При потребі вказати ім‘я, вказуйте назву фонду Z Bogom u serdsi, або ім’я директора фонду – Бадалян Марія/ Badalian Mariia)

Пошук за назвою у Приват24: Платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Швидке посилання на переказ для клієнтів будь-якого українського банку: http://bit.ly/3gCzrQy
Як ми писали, 20 червня, на території закладу «Луцька Венеція», що у Центральному парку імені Лесі Українки, відбувся благодійний ярмарок, під час якого збирали кошти для онкохворого Петра Жукалюка, який мріє одужати і у майбутньому стати тренером паралімпійської збірної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Теж хворію Показати IP 14 Липня 2021 08:47
Так вкажіть його картку, а то кошти по вітру відправляти...
Оррппрр Показати IP 14 Липня 2021 15:17
Вкажіть картку!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus