USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

18-річній волинянці, яка потрапила у ДТП, збирають гроші на протез

10 Грудня 2018 09:28
Дівчині з Волині терміново потрібні гроші на протез щелепи. 18-річна Іванка Гаджало із села Гупали потрапила в ДТП, внаслідок якої отримала серйозні травми. Аварія трапилася 10 березня на виїзді з міста Любомль. Авто, в якому перебувало чотири пасажира, злетіло в кювет і перевернулося, пише Район Володимир-Волинський.

Дев’ять місяців дівчина продовжує боротьбу за повноцінне життя. Завдяки підтримці небайдужих вдалося зібрати кошти, які були необхідними на перші два етапи операції.

Зараз ми змушені знову звернутися до людей за фінансовою допомогою. Бо наша сім'я вичерпала всі заощадження на лікування та консультації. На жаль, медики видалили половину нижньої і більшу частину верхньої щелепи, бо вони відмерли. Тому зараз постала гостра потреба у дорого вартісному протезі», – розповіла мама дівчини Наталія.

Родина власними силами зібрала незначну частину необхідної суми, тому знову благають про допомогу.

Підтримати Іванку можна, переказавши гроші на картку мами Наталії Василівни Ціпяшук 4731 2191 0779 7650. Номер телефону мами: 067-52-85-231.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus