USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

2-річний хлопчик випав з 9-го поверху. ПОДРОБИЦІ. ВІДЕО

17 Травня 2012 14:26
2-річне маля випало з 9-го поверху та вижило. Стан дитини - критичний: численні перелами, забиття, розриви внутрішніх органів. Хлопчик не загинув лише дивом. Медики кажуть, приземлився на скопану грядку.

Про це інформує НТН.

За словами батьків, інцидент стався саме тоді, коли бабуся лишила малого самого, бо вийшла до кухні розігріти сніданок.

У реанімаційному відділенні маленького пацієнта, який дивом не загинув після падіння з 25-метрової висоти, рятують ледь не всі працівники лікарні. Хлопчик, кажуть, непритомний, однак, якщо його організм боротиметься - житиме. Малого вже прооперували, тепер усі небайдужі здають для нього кров.

«До нас поступив хлопчик дволітнього віку, який випав з 9-го поверху будинку. Діагноз його - політравма, падіння з висоти. Ураження органів грудної й черевної порожнини. Стан дитини залишається дуже важким. Поки що йде боротьба за життя», - прокоментував трагедію завідувач відділення Волинської обласної дитячої лікарні Олег Тацюн.

Розповідають, усе сталося на вулиці Гордіюк зранку. Люди саме розходилися на роботу, як на траву під під'їздом щось впало. Лучанка Олена була свідком інциденту. Вона одразу викликала швидку, а потім побігла по сусідах збирати гроші на лікування дитини. Адже, каже, мати хлопчика зловживає спиртним.

«Вчора вона п'яна була. Везуть на операцію, то кожна мама сидить, переживає з нетерпінням за свою дитину. Забралася, пішла, не було. Того повезли на операцію. Потім вона і якийсь Славік, чоловік, певно, у неї на колінах, і вона, очі - скельця п'яні. От і все», - розповіла мешканка будинку Олена.

На лікування Іванка люди вже назбирали 400 гривень - їх принесли в реанімаційне відділення. 27-річна мати постраждалого такій допомозі лише радіє. Негативне ставлення до неї сусідів жінку засмучує. Запевняє, алкоголем не зловживає, а здоров'ям свого маляти переймається не менше за сторонніх.

«Спати не можу. От мене сьогодні відправили з лікарні, бо сидіти тут немає сенсу цілу ніч, а я не можу спати. Ну як спати, коли дитина у важкому стані? Це ж дев'ятий поверх. Поки що дитина у важкому стані, але стабільна. Тепер треба заставити працювати внутрішні органи», - бідкається мати хлопчика Вероніка.

Відвідати Іванка прийшов і його старший братик - третьокласник Данилко. Його розповідь про інцидент шокує.
«Він спочатку заліз на батарею - я його навчив туди залазити. Стає спочатку на телевізор, потім на батарею, а потім - на підвіконня. І вміє відкривати сам форточку. І через форточку вилетів», - пояснив брат.

Наразі всі обставини трагічного випадку з'ясовують правоохоронці. Проте коментувати будь-що відмовляються. Кажуть, поки замало інформації. Але, якщо факт пияцтва в родині підтвердиться, порушать питання про позбавлення батьківських прав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
зaгрeб Показати IP 17 Травня 2012 14:47
Дaй Бог здоровя мaлышу.Пусть выздорaвлeвaeт.
Віталій Показати IP 17 Травня 2012 14:59
Господи, врятуй цю дитину.
Romanas Показати IP 17 Травня 2012 15:56
Мати так спокійно розказує, ніби нічого страшного не сталося! Та нормальна мати всю лікарню на вуха б поставила!!! Помоліться за хлопчика!!!!
Домовичок Показати IP 17 Травня 2012 16:35
Спати вона не може вже 2 дні!Що то за мати такк що думає про сон коли дитина на межі!
powdy Показати IP 17 Травня 2012 16:51
Малюк, тримайся! Віримо, що ти одужаєш.
Егор Виноградов Показати IP 17 Травня 2012 18:55
Все в руках Господа... Люди, хорошая (еще дореволюционная) молитва о тяжело болящем На одре болезни лежащаго и смертною раною уязвленнаго, якоже иногда воздвиглъ еси,Спасе,Петрову тещу и раслабленнаго на одре носима,сице и ныне,Милосерде,страждущаго младенца Иоанна посети и исцели;Ты бо Единъ еси недуги и болезни рода нашего понесый и вся могій,яко Многомилостив.
OrestN Показати IP 17 Травня 2012 20:24
Народ черствіє, деградує. Церква не стала моральним авторитетом. Попи гризуться і рейдерствують. Чи повстане в цій країні національний лідер, який об'єднає і вимираючий, агонізуючий нарід навколо національних цінностей заради кращого життя наступних поколінь? Ким він має бути: Шикельгрубер, Піночет, Бандера, Муссоліні, Ататюрк, Гавел...?
smelnyk Показати IP 17 Травня 2012 23:39
А що, в коментарях до цієї публікації не можна обійтися без висловів типу "Національні цінності" і т.д.?
Смехов Показати IP 18 Травня 2012 00:03
"На лікування Іванка люди вже назбирали 400 гривень"... Правильно хватит с него...... Собираем лучше журналисту Чубу... Это сегодня у нас главная новость... Вот Вам и "Національні цінності"...
Ося до Смехов Показати IP 18 Травня 2012 22:13
Смехов та :( "не судіть і не судимі будете!" чому відразу сприймаєте Чуба як журналіста, а не перш за все - як людину? і подякуйте "нашій владі" та Державі, що так опікується дітьми в таких ситуаціях!!!
:( Показати IP 18 Травня 2012 16:00
100% Краще б дитині допомогти, а з журналістами завжди подібні історії трапляються, то їх побили, то самі собі щось розбили...
сусіди Показати IP 18 Травня 2012 20:46
Було це ввечері ,а не зранку .І ніяка бабуся сніданку не готувала ,а спала пьяна. А мама на місце трагедії прибігла готова .Діти вже 3 дні до цього нічого не їли ,бо її не було вдома.
сусіди Показати IP 19 Травня 2012 20:00
Це п*яна бабуся викинула Іванка з вікна 9 поверху,він випав тримаючи в руках м*яку іграшку і живе кошеня ввечері 14.05.2012 о 20.10год.Мама 3 доби не ночувала вдома,вона свіїх дітей ніколи не гляділа.А гроші на лікування Іванка збирали молоді мами сусіди з будинку і зібрали майже 3000 грн.1000 грн зібрали на роботі Ніки "мами",то вона хоч має за Що пити.Ми дивуємося,де міліція,де органи опіки Як у нашій кваїні двають про дітей.
игор Показати IP 19 Травня 2012 21:16
Хай береже Бог цю малечу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus