USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

2-річний хлопчик випав із 9-го поверху і лишився живим

15 Травня 2012 10:47
Випав із вікна 9-го поверху багатоповерхівки в Луцьку дворічний хлопчик. Дитина дивом лишилася живою.
Маленький лучанин Іванко (йому 2 з половиною рочки) дивом залишився живим після страшної події – маля випало із вікна дев’ятого поверху житлового будинку на 40-му мікрорайоні облцентру Волині.

Хлопчика одразу забрала карета швидкої та доправила до обласної дитячої лікарні.

Цю інформацію «ВН» підтвердили в управлінні охорони здоров’я Луцької міськради. На цей час хлопчик при свідомості, але у важкому стані перебуває у реанімації.

Начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель зазначив, що торік через падіння із вікна в Україні загинуло 200 дітей. «Новомодні пластикові вікна – дуже небезпечні, адже їх легко відкрити навіть маленькій дитині», - сказав він.

Кошель закликав батьків бути уважними із малечою та не допускати їх до вікна, особливо у багатоповерхівках.

Нагадаємо, в Луцьку в лютому цьогоріч після падіння з 8-го поверху вціліла 4-річна дівчинка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Таня Показати IP 15 Травня 2012 10:57
Для попередження таких випадків є спеціальні ручки до пластикових вікон з вбудованими замками, закриваються на ключик. Монтуються дуже просто. Варто це знати всім батькам! Бережіть своїх діток!
))))) Показати IP 15 Травня 2012 11:22
вікна в них не пластикові... звичайні...діток требе берегти, дивитись за ними...не залишати без нагляду (а то дитинка впала, а мама десь гуляє)...чужі люди викликали карету швидкої допомоги...
Антон Показати IP 15 Травня 2012 12:21
Такі зараз мами!!!! Сидить курить і каву п"є. А що дитинці робити??
Саша Показати IP 15 Травня 2012 13:51
Та що ви почали хвилю гнати на ту маму нещасну? Ви з нею гуляли разом чи курили та каву пили, коли те сталось? Звідки ви знаєте, як там насправді було. Може спати вклала малечу і вибігла в магазин за продуктами, щоб не тягнути в одній руці коляску, а в другій торбу, як це часто буває, а дитина прокинулась. Всі такі вже ідеальні і жалісливі: "дитинку, дитинку",і так уже своїх "діток" пестять та з очей не спускають, що аж просто подітись нема де. То не займайтесь самомилуванням на фоні чужого нещастя, бо нещастя може статися з кожним не дивлячись на обставини.
)))))) до Саша Показати IP 15 Травня 2012 18:21
якраз маму дуже добре знаємо...
))))) Показати IP 15 Травня 2012 13:56
та й швидка не відразу приїхала..
Bugel Показати IP 15 Травня 2012 16:26
Нехай одужує малятко. Хрен з тією мамою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus