USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

200 доларів, 3 тисячі грн та посвідчення водія: на Волині пограбували пенсіонера

25 Січня 2021 14:49
На Волині зловмисник пограбував пенсіонера.

Про це повідомляє поліція Волині.

Так, учора о 19:30 до нововолинських поліцейських звернувся місцевий мешканець та повідомив, що дві години тому по вулиці Соборній його пограбував чоловік із застосуванням насильства.

Зловмисник штовхнув пенсіонера, вкусив за палець та вирвав із його рук гаманець, у якому знаходилося 200 доларів, 3 тис. грн, посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Поліцейські негайно виїхали на пошуки зловмисника. За короткий проміжок часу правоохоронці розшукали підозрюваного та затримали його. Частину пограбованих у пенсіонера речей вилучили та повернуть власнику.

Зловмиснику оголосили про підозру у скоєному злочині та обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт, терміном 60 діб. Правопорушник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus