USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

23-річну волинянку, яка продала у сексуальне рабство 17-річну, взяли під варту

17 Квітня 2024 09:00
23-річній жительці міста Ківерці Луцького району повідомили про підозру у торгівлі людьми, вчиненій за попередньою змовою групою осіб щодо неповнолітньої та малолітньої.

Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Правоохоронці з’ясували, що жінка мала спільника в Італії, а неповнолітніх дівчат знаходила в соцмережі Instagram і пропонувала їм поїхати на відпочинок за кордон.

У прокуратурі зазначили, що в грудні 2023 року волинянка завербувала на таку поїздку 17-річну жительку Волинської області. За кордоном у неповнолітньої забрали паспорт та змусили надавати сексуальні послуги, додали в пресслужбі.

Удень 13 квітня 2024 року правоохоронці затримали зловмисницю у міжнародному пункті пропуску «Устилуг-Зосін» при спробі вивезти за кордон 14-річну дівчинку.

Наразі суд обрав 23-річній жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіка, з яким вона контактувала за кордоном, наразі встановлюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus