USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міліціонери Волині викрили іноземців, які вербували жінок

12 Червня 2015 18:29
Двох мешканців сусідньої держави викрили волинські міліціонери. Зловмисники, змовившись, вирішили отримати легкі гроші: жінка підшуковувала дівчат, а чоловік – клієнтів, яким би вони надавали сексуальні послуги.

39-річна мешканка сусідньої держави вербувала дівчат для заняття проституцією у Республіці Польща. У цьому їй допомагав спільник. Зловмисниця переправляла жінок через держкордон, а чоловік забезпечував їх «роботою». Правоохоронці встановили: 50% від заробітку повії забирали організатори «бізнесу».

– Підозрювані використовували вразливий фінансовий стан дівчат, тож пропонували роботу танцівниць у нічних клубах, – розповів начальник відділу по боротьбі з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області Олександр Мельничук. – А основними аргументами були хороша заробітна плата, вигідні умови праці і проживання. Окрім того, жінка оформлювала документи для виїзду за кордон власним коштом.

У лютому 2015 року у поле зору зловмисників потрапили три дівчини, які ніде не працюють і не мають постійного джерела отримання доходів. Діяли за такою схемою: оплативши вартість квитків, доставили дівчат громадським транспортом до міжнародного автомобільного пункту пропуску (витрачені для цього кошти зарахували у борг, тож ввели їх у матеріальну залежність). Однак переправити їх через кордон завадити міліціонери.

– Відомості про вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Чоловіка і жінку арештували, однак звільнили з-під варти після внесення застави у розмірі 151 та 140 тисяч гривень відповідно. Проводиться досудове розслідування, – повідомив Олександр Мельничук.



До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що поляк намагався вивести трьох дівчат з Волині у сексуальне рабство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Червня 2015 18:48
коментар було видалено
не пацик Показати IP 12 Червня 2015 19:27
головне що коли викрили то непримінили зброю- шумові гранати- іжаки- снайперів- вертоліт-бронетранспортер - : а так професійно спрацювали що на 100 гривень держава збагатіе ? напевне по тсн-і на славіка шустера цей героічний вчинок покажуть - реально нагороду дадуть :- навіть ніхто недумав де волинь така тиха а які страшні злочини кояться! жах
Анатоль_ Показати IP 12 Червня 2015 23:07
а от пані Наташку Семенівну не завербуєш!
Липа Показати IP 13 Червня 2015 07:51
во, блин. Полячек мало или они все кривые?
АС0220ВЕ Показати IP 13 Червня 2015 13:33
А суддя Філюк як крав, так і краде, от де поле для маневру...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus