USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

24-річного лучанина знайшли через півтора тижня після самогубства

26 Лютого 2019 15:49
24-річного лучанина знайшли повішеним у власній квартирі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Так, зі слів сусідів молодого чоловіка, 23 лютого, почувши неприємний запах у під’їзді, схожий на трупний, вони викликали працівників поліції. Як пояснили ситуацію свідки, під підозру підпадала квартира лучанина Н., який проживав у помешканні сам. Також сусідів, які добре знали хлопця, стривожив той факт, що останній протягом тривалого часу не з’являвся на людях.

Тож, як повідомили сусіди, виявивши, що неприємний запах поширюється із квартири на п’ятому поверсі, працівники поліції прийняли рішення вибити двері до помешкання, де і виявили тіло господаря у петлі.

Свідки побаченого припускають, що молодий чоловік міг скоїти самогубство з невідомих причин. Також вони розповіли, що, ймовірно, хлопець провисів у власному помешканні більше півтора тижня – саме стільки часу його ніхто не бачив. Та й, виходячи зі слів очевидців, тіло молодика було «чорного» кольору, що може свідчити про те, що він помер уже давно.

Факт підтвердили і в ГУНП у Волинській області. Зі слів представників сектору комунікації, 23 лютого близько 14:30 у квартирі, що знаходиться на проспекті Соборності, 26, за місцем проживання виявили тіло лучанина 1995 року народження, який помер через повішення. Серед основних версій смерті, які розглядає поліція – самогубство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus