USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Якщо студенти їздитимуть за 2,5 грн, то всі інші – за 7,5, – Алєксєєв

7 Листопада 2018 10:41
Зважаючи на те, що студенти позиваються до міськради, вимагаючи пільгового проїзду в маршрутних автобусах, член виконкому пропонує свій варіант зміни тарифу на перевезення пасажирів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 листопада.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що студенти вимагають, аби проїзд у маршрутках для них коштував 2,5 гривні, тобто, півціни, зважаючи на відповідну постанову Кабміну. Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов зауважив, що від держави не отримали жодних компенсацій за пільгові перевезення. Ігор Алєксєєв запропонував, щоб у разі встановлення вартості проїзду у сумі 2,5 гривні для студентів, решта пасажирів платили за проїзд 7,5 гривні.

Секретар міськради Григорій Пустовіт зазначив, що студенти мають пільги на проїзд лише в електротранспорті, а в маршрутках ніколи не користувалися пільгами. Загалом у Луцьку нараховується понад 22 тисячі студентів. В інших містах ситуація з пільгами для студентів аналогічна. З його слів, зараз студентів використовують у своїх інтересах певні політичні сили, однак напругу знімуть, аби не розхитувати ситуацію в місті та країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Андрій Показати IP 7 Листопада 2018 10:46
А я пропоную зменшитивдвічі зарплати луцьких чиновників, щоб пожили як і ми всі, а ще хай платять за плаьне на службових авто з власної кишені. Думаю, що справедливо.
Стомленийвідбрехунів Показати IP 7 Листопада 2018 11:01
То, нехай Алєксєєв платить і по 100 гр, як хоче. Чомусь владі дуже до вподоби перевізники і їх "хотілки", проте байдужі містяни-пасажири.
Так прикинув Показати IP 7 Листопада 2018 11:06
То виходить за 22 тисячі студентів понад 150 тисяч інших мешканців обласного центру будуть їздити по 7,50 ? Щось не дуже розумію.
Заєць до Так прикинув Показати IP 7 Листопада 2018 11:14
Просто в них там формула спеціальна, я теж по такій формулі катаюсь, плачу за одну поїздку з 10
таксист Показати IP 7 Листопада 2018 11:06
чиновники на маршрутках не їздять
Пильний Показати IP 7 Листопада 2018 11:19
На виборах голосувати будуть не перевізники, а виборці-пасажири. То може вже б подумали хоч зараз про них? Бо біля корита можна відмивати гроші не тільки на бруківці і перевізниках. Щипаєте як ті п'явки зі всіх рівнів. А не вмієте дати раду і людям добро зробити - ідіть. На ваше місце тисячі охлчих знайдуться, які зуміють і тарифи людські втримати і порядок навести і сморід раз і назавжди прибрати.
Андрій Показати IP 7 Листопада 2018 11:36
Пора всім пересідати на євробляхи, вийде дешевше
Читач Показати IP 7 Листопада 2018 11:43
Студенти завжди мали пільгу 50% вартості проїзду тільки в поїздах в навчальний період. Для проїзду в міському транспорті передбачено студентські проїзні квитки. Для чого придумувати велосипед? Так можна добиватись і на пільговий проїзд в таксі, літаках...
Бо Показати IP 7 Листопада 2018 13:15
ви всі попи...дите в інтернеті, а потім утретесь і будете платити по скільки вам скажуть, а особливо обдаровані ще й захищатимуть воділ, які плюватимуть на графік і на вас та їздитимуть з інтервалом в годину- півтари, зразу ж після подорожчання, як їздила 31 після підняття ціни до 4 грн. А оголосити загальноміський страйк і всім не вийти на свої робочі місця хоч на день, як грозяться зробити ті маршрутчики, щоб зупинилось все - слабо!
Анонім Показати IP 7 Листопада 2018 13:26
Я працюю і не можу дозволити собі купити айфон,а студенти їздять в маршрутках з новенькими айфонами,отримують стипендії,чому я маю платити більше?Зранку самі студенти їдуть,це я заплачу 7.5 ,а вони 2.5 і я ще буду стояти над ними і дивитись як вони в телефоні граються???Ну це звичайно такого не буде,якщо і буде то зробимо як в Тернополі,влада сама провокує людей на страйки,пікети...
В шоці Показати IP 7 Листопада 2018 13:48
За що платити такі гроші? Елементарно сервісу ніякого нема, маршрудки розвалюються на ходу, водії одне бидлоття, які ще й грають на перегонки один з одним, пофігу що в салоні люди!
Анонім Показати IP 7 Листопада 2018 13:52
Це не студенти вимагають,а перевізники маніпулюють ними щоб підняти ціну,а якщо і студетни то нехай спочатку досягнуть в житті чогось,а потім вимагають,я вимагаю підняття пенcій і зарплат,вимагаю безкоштовний проїзд...мають пільги в тролейбусі і хай їздять,таксі їм подавай,а на з економлені гроші в барах і на зупинках горілку хляють,в парках лавочки перекидають,що за дурна влада
Анонім Показати IP 7 Листопада 2018 13:57
Ігор Алексєєв,Посада-голова ГО «Спілка власників зброї Волині»,яке він відношення має до студентів і маршруток?)))
хехъ Показати IP 7 Листопада 2018 14:19
студент, як майбутній заробітчанин, може і ніжками пробігтися до інституту - для підготовки до майбутніх перегонів по закордонах і здоров'ю корисно.
А до хехъ Показати IP 7 Листопада 2018 15:30
студентам хоч на навчання треба їхати, а пенсіонери можуть і тролейбусів почекати, а не пертись в ті маршрутки в часи пік. Взагалі віддали міські перевезення на поталу приватникам то й маєм. Де міський громадський муніципальний траспорт?!
хехъ до А Показати IP 7 Листопада 2018 16:16
типу, крім студентів-потенційних гастарбайтерів і пенсіонерів-душителів економіки, ніхто в місті не живе?
Якби до хехъ Показати IP 7 Листопада 2018 15:34
заробітчани на свої заробітчанські гроші не купували тут житла, меблів, побуттехніки, не оплачували навчання дітям і лікування і утримання батькам, то багато що тут би вже позагиналось, чи може ви з своєю купівельною спроможністю в пару копійок мінімалки приносите більш користі?
хехъ до Якби Показати IP 7 Листопада 2018 15:55
пафосно, але до справи не відноситься))
Щей до хехъ Показати IP 7 Листопада 2018 17:00
як відноситься, бо звикли колоти очі тим заробітчанством, а якби не попит саме завдяки заробітчанам, то й багато пропозицій були б марні, бо не було б грошей за них заплатити, а це мінус робочі місця в торгівельно -обслуговуючій сфері,житлово-будівельній, виробничій, навчальній, медичній і в інших , куди біжать заробітчанські грошики і мінус в ті ж податки. Скільки працюючих громадян, до прикладу, придбали чи побудували собі житло за зарплату в Україні і скільки заробітчан?Одні везуть сюди гроші, інші безкінечно тягнуть з держави на субсидії, соцвиплати, пільги і щей в позу тут стають.
хехъ до Щей Показати IP 7 Листопада 2018 18:06
питання в основі було не про гастарбайтерство, але якщо з'ясувалося, що вони є базисом економіки, то чому б їм не платити за студентів, що бажають їздити на маршрутках зі знижками і до чого, в такому випадку, в загалі готувати студентів, які мають одну альернатіву - стати робочими низької кваліфікації з можливістю відкосити від громаданського боргу - служби в армії?
Лучанин - Алексеєву Показати IP 7 Листопада 2018 15:02
А чому не взяти приклад з Полтави? Невже в нас маршрути довші, хоча місто менше? Можливо дехто дуже розбагатів а тому й дотримується такої позиції. Адже завжди так не буває.
Юра Показати IP 7 Листопада 2018 16:44
А ЧОМУ В ЄСТОНІЇ КОМУНАЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ БЕЗКОШТОВНИЙ , А У НАС ПЛАТНИЙ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus