USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Будівництво 27 школи не фінансуватимуть з держбюджету

26 Квітня 2017 13:16
До списку об’єктів, які фінансуватимуть з Державного фонду регіонального розвитку, не увійшла школа № 27, вочевидь, через недоопрацювання облдержадміністрації.

Про це заявив депутат міськради Тарас Шляхтич під час засідання 23 чергової сесії Луцької міської ради.

З його слів, учора відбулося засідання профільної комісії і до списку ДФРР не потрапила луцька школа № 27.

«Ми зверталися від ради щодо дофінасування 28 мільйонів гривень, але цього року ми не потрапили в ДФРР. Я не розумію позиції чиновників щодо цього об’єкту. Весь 55 мікрорайон, та і пів-Луцька чекає побудови цієї школи», - розповів він.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук повідомив, що цими вихідними він побував на об’єкті.

«На жаль, після того, як перерахують кошторис з врахуванням підвищення зарплати, для завершення будівництва необхідно буде не 28 мільйонів, а усіх 50. Цього тижня я матиму зустріч з депутатами Верховної Ради, яких ми проситимемо вплинути на цей процес. На жаль, нардеп від Луцька Ігор Лапін не дуже в цей процес включається», - повідомив він.

Депутат Олександр Козлюк зауважив, що ситуація ця виникла через недоопрацювання ОДА. Він запропонував надіслати звернення на ім’я голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, аби той все-таки переглянув свою позицію щодо співпраці і підтримки Луцька.

Зауважимо, вже не вперше Луцьк не отримує коштів з ДФРР на жоден з об'єктів, у тому числі й на школу-довгобуд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus