USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

3-річний волинянин, який бореться з раком у Туреччині, повертається додому

21 Березня 2018 09:39
3-річний Роман Гальчик з Нововолинська, який бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку, повертається додому. Хлопчик разом з мамою перебуває в турецькій клініці. Про це йдеться на сторінці спільноти Гальчик Рома - боротьба за життя.

"Завтра, в 8.00 ранку, ми вилітаємо додому! На місяць забудемо про все, зробимо для Роми нормальне дитинство, якраз заживуть всі ранки, відновиться трішки імунітет.

Дякуємо всім вам, ви допомогли завершити цей важливий етап в нашому лікуванні, важливий етап в житті нашого сина! Ще раз переконуюсь, що разом ми сила!" - написала мама хлопчика у мережі.

З слів мами, лікарі кажуть, що це ще не кінець. Навіть якщо після контрольного МРТ, яке буде через місяць, нічого не виявлять, всеодно на маленького волинянина чекає ще декілька блоків хіміотерапії.

Усі охочі допомогти родині у боротьбі з хворобою, можуть перерахувати кошти на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 21 Березня 2018 12:52
Будемо вірити, що медицина (шкода що не нашої країни) не стоїть на місці і маленький Ромчик та вся його родина забудуть про ці жахливі дні і місяці ... Здоров"я, сил, терпіння, Божої благодаті і здійснення вашої найголовнішої мрії !!!!!! Р.s. Можливо потрібно заборонити нашим урядовцям лікуватись за кордоном, тоді професійні лікарі не будуть виїзджати за кордон та буде більш якісне лікування в Україні ?!.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus