USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

«30 років без дороги»: волиняни вимагають ремонту

4 Квітня 2018 09:32
Жителі села Карпилівка та сусідніх сіл Ківерцівського району вимагають відремонтувати дорогу, яку зруйнували лісовози.

Свої вимоги вони озвучили перед стінами Волинської ОДА сьогодні, 4 квітня.

Більше сотні людей, які до того в знак протесту перекривали дорогу, приїхали до Луцька, аби звернути увагу влади на їх проблему.

Люди кажуть, що великі лісовози, які цілими днями возять вантажі з цуманських лісів, вщент зруйнували дороги у їхніх селах.

Для прикладу, у селі Карпилівка – ями, вибоїни та багнюка. Щодня ці перепони долають дорослі і малі. Через погані дороги все рідше тут їздить громадський транспорт і невчасно приїжджає швидка. Покриття знищили багатотонні вантажівки, які цілими днями возять дуби та сосни із цуманських лісів.

До мітингувальників вийшли депутати Волиньради. Зокрема, голова фракції УКРОП Вячеслав Рубльов зауважив, що питання щодо ремонту дороги слід задавати, в тому числі, очільнику департаменту інфраструктури Волинської ОДА Івану Мирці. Також пообіцяв сприяння у вирішенні проблеми з боку депутатів облради.

За станом на 9:25 люди стоять перед будівлею ОДА з плакатами, вимагають дати селу достойну дорогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влодек Показати IP 4 Квітня 2018 10:16
На 2-му і останньому фото герой Ютюба "Нічна варта Луцьк" №15.ще тверезий.https://www.youtube.com/watch?v=5cmnQ4GFy2c

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus