USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

34 тис. штрафу та три роки без водійського посвідчення: на Волині водія ВАЗ двічі за рік ловили п’яним за кермом

7 Жовтня 2022 22:40
На Волині водія ВАЗ двічі протягом року ловили за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка оштрафували на 34 тисячі гривень та позбавили права керувати транспортними засобами на три роки.

Про це стало відомо з постанови Ковельського міськрайонного суду.

Правопорушник, якого протягом року було піддано адміністративному стягненню за частиною 1 статті 130 КУпАП, повторно 26 березня на автомобільній дорозі «Ковель-Ягодин М07», будучи напідпитку, керував автомобілем. Від проходження огляду на стан сп’яніння він відмовився в присутності двох свідків.

У суді водій заперечив факт перебування в стані алкогольного сп’яніння. Він пояснив, що зранку випив пива, після чого ліг спати та лише ввечері сів за кермо. Чоловік визнав факт керування транспортним засобом марки ВАЗ 2101, однак вказав, що працівники поліції не пропонували йому пройти огляд.

Дослідивши докази, суд дійшов висновку, що водій ВАЗ таки винний у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 130 КУпАП.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus